![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΙΣ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΖΟΥΝ,ΤΑ
ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΝΑΝΟΥΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ...ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕΣ!! Καθώς μηχανούσα το οδηγάκι μου και έπινα μια λεμομένη παγωνάδα, στην πλάτη μου μυρμιγκούσε ένα περπατάκι και κολόθηκα πάνω σε μία καρφώνα... Μουνάς γελάκι ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΒΛΕΠΩ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΒΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΒΟΔΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΟΛΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΤΙ.Ο ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΙΣ,Ο ΠΑΥΛΟΣ ΗΡΩΙΝΗ,Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ...ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!!!!!!!!! Οταν ο Θεος επλασε τα αγγελακια, γλυστρισε ενα απο τα χερια του..Το πιο ξεχωριστο, το πιο ομορφο, το πιο γλυκο κι επεσε στη γη..Μιλαμε σακατευτηκα! Ακομα ποναω! Ξέρω τι σημαινω εγω για σενα!ποσο πολύ με χρειάζεσαι!πόσο σου λείπω!οτι δεν μπορείς χωρίς εμένα!λυπάμαι που σε άφησα μια για πάντα! με αγάπη, ο εγκέφαλος σου! |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λίγο καθυστερημένα καλωσορίσματα | Timos | Καλώς ήλθατε | 14 | 18-05-2010 21:28 |
Λίγο μετά το Κιάτο | mastorakos | Τι μας έτυχε | 9 | 27-12-2009 16:47 |
Λίγο πιο ψηλά δε γινόταν; | kostasvar | Χιούμορ | 11 | 16-11-2009 00:29 |
Μετατροπές μονάδων - Όλα σε όλα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 11 | 09-08-2009 12:55 |
Λίγο παλιό αλλα αξίζει να το διαβάσουμε | wet & dirty | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 27-01-2009 23:29 |