GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 01-03-2011, 22:49
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550
Προεπιλογή Απάντηση: Χτύπησαν 4 αστυνομικούς με καλάσνικοφ

Η επίσημη ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α.

«Την 18.37’ ώρα σήμερα (01/03/2011) ενημερώθηκε τηλεφωνικά το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης για διάπραξη ληστείας σε περίπτερο, επί της Λεωφ. Δημοκρατίας 337 στο Μενίδι, από τρείς (3) δράστες και δόθηκαν στοιχεία του αυτοκινήτου που αυτοί επιβιβάσθηκαν.

Μετά από λίγα λεπτά το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε επί της Λεωφ. Κηφισσού, με κατεύθυνση προς Πειραιά και ακολούθησε καταδίωξη από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και περιπολικά αυτοκίνητα.

Την 18.50’ ώρα στον παράδρομο της Λεωφ. Κηφισσού στην περιοχή Αγ. Ι. Ρέντη και ενώ η καταδίωξη συνεχίζονταν οι δράστες ακινητοποίησαν απότομα το αυτοκίνητο, αποβιβάσθηκαν από αυτό και άρχισαν να πυροβολούν επανειλημμένα με καλάσνικοφ και πιστόλι κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκαν σοβαρά τέσσερις (4) αστυνομικοί, εκ των οποίων ο ένας (1) κατέληξε, οι δε άλλοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, με ένα (1) εξ αυτών σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης βολές από τους πυροβολισμούς των δραστών δέχθηκαν τέσσερις (4) ακόμη αστυνομικοί, δύο (2) στα κράνη και δύο (2) στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, χωρίς να τραυματισθούν.

Ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπίσθηκε το όχημα των δραστών στην περιοχή Αγ. Ι. Ρέντη, το οποίο φέρει κλεμμένες πινακίδες και εντός αυτού βρέθηκαν όπλα (πιστόλι-καλάσνικοφ) , ενώ η εξερεύνηση θα συνεχισθεί στη Δ/νση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Προανάκριση διενεργείται από την Δ/νση Ασφάλειας Αττικής/ Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι.».
Reply With Quote
Παλιό 01-03-2011, 22:53
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Ληστεία σε περίπτερο.....
Ενέδρα βρωμάει....
Reply With Quote
Παλιό 01-03-2011, 22:55
tzim Ο/Η tzim βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: n.smirni
Μoto: Τωρα ποδηλατα fuji και peugeot fitness

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Ληστεία σε περίπτερο.....
Ενέδρα βρωμάει....
Με τετοιο οπλισμο, ληστεια σε περιπτερο?? Λες να....
Reply With Quote
Παλιό 01-03-2011, 23:00
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από EOD-K9 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εντάξει κάποιοι από εδώ μέσα θα ευχαριστήθηκαν κιόλας .............ένας μπάτσος λιγότερος στο δρόμο...
Κυριάκο νομίζω ότι από υπερβολικό συναισθηματισμό και συγκίνηση λόγω συναδελφικότητας με τα θύματα προέβηκες σε αυτό το σχόλιο. Δε νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένα μέλος του φόρουμ αυτού που να σκέφτεται έτσι...
Reply With Quote
Παλιό 01-03-2011, 23:01
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Πριν που γύρναγα στο σπίτι μου προσπαθούσα να φανταστώ πώς το λένε στους συγγενείς των παιδιών!!! Μακάρι να μην ξανά γίνει κάτι παρόμοιο και τα θερμά μου συλληπτήρια στους φίλους και συγγενής .
Είναι απίστευτο , πώς κάποιος που πάει στην δουλειά του μπορεί να μην ξαναπατήσει στο σπίτι του και να μην ξαναδεί το παιδί του ή όποιον άλλων αγαπά, δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι .
μακάρι να αποδοθεί η δικαιοσύνη
Reply With Quote
Παλιό 01-03-2011, 23:01
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tzim Εμφάνιση μηνυμάτων
Με τετοιο οπλισμο, ληστεια σε περιπτερο?? Λες να....

Γι'αυτό λέω.... έγραψα κάτι παραπάνω που δεν ξέρω αν αληθεύει.
Το θέμα είναι ο σκοπός αυτών των πράξεων. Εσκεμμένα δε γράφω εγκλημάτων, έγκλημα είναι βέβαια η πράξη αυτή, γιατί δεν είναι απλά φόνος, είναι κάτι άλλο που μάλλον θα διαπιστώσουμε σύντομα.

Αν λάβουμε υπόψη και τους απεργούς πείνας λαθρομετανάστες στο μέγαρο Υπατεία, το πράγμα βρωμάει από παντού....

Προσωπικά είμαι ανήσυχος.
Reply With Quote
Παλιό 01-03-2011, 23:05
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν λάβουμε υπόψη και τους απεργούς πείνας λαθρομετανάστες στο μέγαρο Υπατεία, το πράγμα βρωμάει από παντού....

Προσωπικά είμαι ανήσυχος.

δηλαδη???δεν μπορω να φανταστω που κολλανε οι λαθρομεταναστες...θες να μας πεις την σκεψη σου??
Reply With Quote
Παλιό 01-03-2011, 23:10
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Πριν που γύρναγα στο σπίτι μου προσπαθούσα να φανταστώ πώς το λένε στους συγγενείς των παιδιών!!! Μακάρι να μην ξανά γίνει κάτι παρόμοιο και τα θερμά μου συλληπτήρια στους φίλους και συγγενής .
Είναι απίστευτο , πώς κάποιος που πάει στην δουλειά του μπορεί να μην ξαναπατήσει στο σπίτι του και να μην ξαναδεί το παιδί του ή όποιον άλλων αγαπά, δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι .
μακάρι να αποδοθεί η δικαιοσύνη
Αφάνταστο αλλά γίνεται. Έχω μιλήσει με τον πατέρα φίλου μου για να του ανακοινώσω την απώλεια του γιου του και συναδέλφου μου... Και μετά πήγα από το σπίτι του για να πάρω απ' την γυναίκα του τα ρούχα του να τον ντύσουμε...
Reply With Quote
Παλιό 01-03-2011, 23:20
mario Ο/Η mario βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: R1200GS Adv.

κρίμα και άδικο αλλα κάθε δουλεια έχει και τους κινδυνους της
Reply With Quote
Παλιό 01-03-2011, 23:25
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
δηλαδη???δεν μπορω να φανταστω που κολλανε οι λαθρομεταναστες...θες να μας πεις την σκεψη σου??
Δε λέω ότι το ένα έχει να κάνει άμεσα με το άλλο.
Οπως έγραψα, διάβασα ότι τις τελευταίες μέρες εισέρχονται στη χώρα μικρές ομάδες ξένων, κάποιοι μιλούν για Κοσσοβάρους κατά κύριο λόγο, αλλά και για άλλους από εξωτικές χώρες. Κατά πόσο είναι φήμες και ράδιο αρβύλα δεν το ξέρω.

Οι απεργοί πείνας λαθρομετανάστες είναι βραδυφλεγής βόμβα. Η κυβέρνηση δε μπορεί να δεχτεί τα αιτήματά τους κι οφείλει να μην το κάνει. Αν πεθάνει κάποιος από αυτούς, ας σκεφτούμε πόσες χιλιάδες λαθρομεταναστών ζουν αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα και τι μπορεί να προκληθεί.

Ας βγω υπερβολικός, αλλά αυτά μαζί είναι παράγοντες αποσταθεροποίησης, ποιός ο τελικός στόχος; Ελα μου ντε.....
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης