![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με τετοιο οπλισμο, ληστεια σε περιπτερο??
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν που γύρναγα στο σπίτι μου προσπαθούσα να φανταστώ πώς το λένε στους συγγενείς των παιδιών!!! Μακάρι να μην ξανά γίνει κάτι παρόμοιο και τα θερμά μου συλληπτήρια στους φίλους και συγγενής .
Είναι απίστευτο , πώς κάποιος που πάει στην δουλειά του μπορεί να μην ξαναπατήσει στο σπίτι του και να μην ξαναδεί το παιδί του ή όποιον άλλων αγαπά, δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι . ![]() μακάρι να αποδοθεί η δικαιοσύνη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Γι'αυτό λέω.... έγραψα κάτι παραπάνω που δεν ξέρω αν αληθεύει. Το θέμα είναι ο σκοπός αυτών των πράξεων. Εσκεμμένα δε γράφω εγκλημάτων, έγκλημα είναι βέβαια η πράξη αυτή, γιατί δεν είναι απλά φόνος, είναι κάτι άλλο που μάλλον θα διαπιστώσουμε σύντομα. Αν λάβουμε υπόψη και τους απεργούς πείνας λαθρομετανάστες στο μέγαρο Υπατεία, το πράγμα βρωμάει από παντού.... Προσωπικά είμαι ανήσυχος. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δηλαδη???δεν μπορω να φανταστω που κολλανε οι λαθρομεταναστες...θες να μας πεις την σκεψη σου?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οπως έγραψα, διάβασα ότι τις τελευταίες μέρες εισέρχονται στη χώρα μικρές ομάδες ξένων, κάποιοι μιλούν για Κοσσοβάρους κατά κύριο λόγο, αλλά και για άλλους από εξωτικές χώρες. Κατά πόσο είναι φήμες και ράδιο αρβύλα δεν το ξέρω. Οι απεργοί πείνας λαθρομετανάστες είναι βραδυφλεγής βόμβα. Η κυβέρνηση δε μπορεί να δεχτεί τα αιτήματά τους κι οφείλει να μην το κάνει. Αν πεθάνει κάποιος από αυτούς, ας σκεφτούμε πόσες χιλιάδες λαθρομεταναστών ζουν αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα και τι μπορεί να προκληθεί. Ας βγω υπερβολικός, αλλά αυτά μαζί είναι παράγοντες αποσταθεροποίησης, ποιός ο τελικός στόχος; Ελα μου ντε..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οκ τωρα καταλαβα τι θελεις να πεις!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καθε απωλεια ανθρωπινης ζωης ειναι μεγαλο πληγμα.
Κριμα για τα παιδια της ομαδας. Οι σκεψεις και οι συνειρμοι του φιλου ORTHO εινα απολυτα δικαιολογημενες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν είσαι υπερβολικός μάλλον είμαι και εγώ.. απο χθές προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς παίχτηκε .. αυτά τα πράγματα δεν γίνονται! είναι πρωτόγνωρα για την ελλάδα μας! τι λέμε τώρα...να τους κυνηγάνε τα παιδιά και αντί όπου φύγει φύγει,αυτοί στην ψύχρα να κατεβαίνουν και να γαζώνουν? Αυτό για να το κάνεις ,πρέπει να έχεις βιώσει πολεμικό κλίμα τουλάχιστον. αν αυτό που λέει ο γιατρός το συνδυάσουμε με το γεγονός ότι οι κοσσοβάροι έχουν και Αλβανικό διαβατήριο εμένα στο μυαλό μου έρχεται αυτό ![]() http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...F%CF%85-15330/ |
|
|||
|
|||
![]()
Συλλυπητήρια στις οικογενειές τους.
Καλό κουράγιο στους συγγενείς. Δυστυχώς, όταν καθημερινά στην υπηρεσία σου δεν πιάνεις το όπλο σου γιατί μπορεί να πεταχτεί από κανένα θάμνο κάποιος δημοσιογράφος ή οποοσδήποτε με κάμερα και την επόμενη με μία φωτό σε εφημερίδα να βγεις σε αργία, τότε δεν θα το κάνεις και γρήγορα όταν κινδυνεύσεις, γιατι η κίνηση αυτή πρέπει να είναι αντανακλαστική. Σου έχει γίνει πλέον βίωμα ότι το όπλο δεν το ακουμπάμε γιατί μπλέξαμε ![]() ![]() ![]() Τέτοια αστυνομία δεν θελουμε? Θα εχει και απωλειες ![]() ![]() Μακαρι να προλαβαίναν τα παιδιά και να μην ζούσαν τώρα τα καθάρματα ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 00:32 |
Χτύπησαν τον Μπάγεβιτς οπαδοί της ΑΕΚ | frits | Διάφορα | 27 | 10-08-2010 19:09 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 13:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 12:50 |
Επίθεση σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια | frits | Επικαιρότητα | 15 | 06-12-2009 15:09 |