![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γυροσκοπικο ειναι αυτο με το αναποδο τιμονι
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() https://www.youtube.com/watch?v=LhFtg7xM1DM Πως λειτουργεί: Γυροσκοπικό φαινόμενο Παύλε, ψάξου λίγο... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι τα θες τωρα εσυ αυτα τα πραγματα!!!!!
αφου εισαι αλλου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μοναδική εμπειρία,πολλά μπράβο σε αυτούς που έτρεξαν για να διοργανωθεί αυτό το μάθημα και μας έδωσαν την ευκαιρία να περάσουμε μια όμορφη μέρα πάνω στις μηχανές μας μαθαίνοντας πολλά πράγματα και φεύγοντας απο εκεί να είμαστε ικανοποιημένοι και καλύτεροι οδηγοί.Σύντομα και το level 2!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
γυροσκοπικό= γύρος και σκοπός (γΙρος / σκοπΟς) (α) όταν ο σκοπός είναι το γύρω γύρω όλοι, (β) όταν ο σκοπός τρώει γύρο, (γ) ο σκοπός τρώει γύρο, γύρω από την σκοπιά, (δ) ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, (ε) μέσα στη στροφή, γυρνάμε το τιμόνι ελαφρά ανάποδα από εκεί που θέλουμε να πάμε γνωστό και σαν φαινόμενο γυροσκοπικό....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστική εμπειρία!! Κατάλαβα πόσο λάθος οδηγούσα μέχρι τώρα...ένα μεγάλο μπράβο σε όσους τρέξανε για την διοργάνωση, στους εκπαιδευτές μας για την μεταδοτικότητά τους και στους υπόλοιπους συμφορουμίτες για τον ''επαγγελματισμό'' τους μέσα στην πίστα.
![]() Υ.Γ Αυτό το χαζό χαμόγελο δε λέει να φύγει από τα χείλη μου απο την Κυριακή.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή είμαι πολύ πιεσμένος για να επιλέξω φωτό τις στέλνω στον Λεοντόκαρδο για να τις ανεβάσει στο θέμα ....
Αν με έχει κανένας σε καμιά καλή (Lefos - Ανθρακί RT) θα το εκτιμούσα αν μου την έστελνε! Έχω και πλάνα από την Gopro που είχα στον κράνος αλλά τα έχω στείλει στην Paramount Pictures για μονταζ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν τα βρίσκεις κάθε μέρα αυτά! Ειδικά εμείς στην Κρήτη είμαστε αποκομμένοι... Thanks!
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|