![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Καληνύχτα Μιχάλη .Συγνώμη για το ηλίας |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχω και εγώ σκάφος. Το φορτηγό μου είναι isuzu D max 3.L |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα πας στην αντιπροσωπεία και θα πάρεις βεβαίωση ελκτικής ικανότητας του αυτοκινήτου σου. Η βεβαίωση αυτή θα σου χρειαστεί και στην Δ/νση Συγκοινωνιών για την άδεια έλξης του ρυμουλκού με φρένα και χωρίς φρένα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστά. Και να ξέρεις οτι κάθε αυτοκίνητο έχει την δική του ελκτική ικανότητα.Ανάλογα με τα κυβικά του, το βάρος του, τα φρένα του κ.λ.π. Καλά ταξίδια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Στη διάθεση του πολίτη....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() να πω και τη δικη μου μακακια....
![]() ![]() ![]() τα σκαφη εχουν κατασκευαστει,για να πλεουν στην θαλασσα και οχι να ταξιδευουν πανω σε τρειλερ.... ![]() ![]() αν το σκαφος ειναι γυρω στα 6 μετρα και επανω,βρες ενα καλο παρκινγκ σκαφων και εκει θα σε βαλουν-βγαλουν οτι ωρα θελεις και ετσι θα γλυτωσεις απο ενα μεγαλο κοστος αποκτησης και συντηρησης jeep... ![]() απο την μικρη μου πειρα(κατοχος 6μετρου φουσκωτου απο το 1992)το ταξιδι με ενα σκαφος,του οποιου το βαρος ειναι γυρω στους 2 τονους,στους ελληνικους δρομους ειναι πολυ μεγαλο ρισκο... ![]() εχουν συμβει ατυχηματα θανατηφορα απο κολοτουμπες τρειλερ και εγω δεν το συνιστω.... ![]() οσο για τις γλυστρες....και με ενα suzuki jymni κανεις την δουλεια σου... καλοταξιδο το σκαφος φιλε μιχαλη... ![]() σου ευχομαι πολλα μιλια και οχι πολλα χιλιομετρα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν το χρειάζομαι το Jeep, ούτε και το κόστος του. Δεν ξέρω εάν μου είναι πρόβλημα ότι θα έχω το σκάφος μόνιμα σε ένα μέρος (π.χ. Λευκάδα). Βόλτα εκεί για 1 καλοκαίρι. Μετά, αποφασίζω να το μετακινήσω στο Πήλιο για ένα άλλο καλοκαίρι, πώς το μετακινώ; Πώς το μετακινώ στην Ρόδο για ένα άλλο καλοκαίρι; Επίσης, μπορώ απλώς να βρίσκω και να αλλάζω πάρκινγκ σκαφών κάθε χρόνο, δηλαδή φέτος στην Λευκάδα, του χρόνου κάπου στην Αττική, μετά κάπου αλλού, κτλ. Συμφωνώ με το αυτοκίνητο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγω θα σου προτεινα να εξαντλησεις τους κοντινους προορισμους με το σκαφος και αυτοι ειναι απειροι.........και μετα να αρχισεις τις ροδους και τις λευκαδες
οι κυκλαδες ειναι τοσο ομορφες και τοσο κοντα μας και ειμαι σιγουρος οτι θα τις λατρεψεις και εσυ,γυρνωντας και γνωριζοντας πραγματικα τα νησια ,με το σκαφος.. ![]() οπως και ο σαρωνικος,ειναι αρκετα ομορφος... ξεκινα δειλα-δειλα και προσεκτικα με κοντινους προορισμους και αργοτερα βγαζεις και μια σχολη ιστιοπλοιας και θα το παρατησεις το ταχυπλοο,για να γινεις πραγματικος καπταιν... ![]() ![]() ουφφφφφ...το ειπα,δεν αντεξα ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|