![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα κάποια πράγματα που σε σένα ή σε μένα είναι απλά σε άλλους είναι γόρδιος δεσμός και τοτε την κρίσιμη στιγμη δεν αργει να γίνει η χαζομάρα και να δεις JEEP και τρέιλερ να κάνουν μπουρμπουλήθρες!!!! Και πίστεψε με λόγο δουλειάς έχω δει αρκετούς 'πονηρούς' να ζητάνε βοήθεια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο, Μάριε, Κωστή,
Χάρη σας έχω πολλές και αξιόλογες πληροφορίες. Μάριε, δεν ξέρω την γλύστρα, δεν θα είναι μια συγκεκριμένη αλλά πολλές και διάφορες. Κάποιες θα έχουν 10%, κάποιες θα έχουν 35% και πολλές φορές θα χρειαστεί το αυτοκίνητο να είναι μέσα στον νερό, άλλες στο χώμα και άλλες στο τσιμέντο. Εξαρτάται από την γλύστρα στο εκάστοτε μέρος. Μου αρέσει το Cherokee 3.7 από εμφάνιση, έχει low, έχει δυνατή ελκτική ικανότητα, και είναι ένα καλό οικογενειακό 4x4 σε πολύ μικρή τιμή. Δεν μου αρέσει η κατανάλωση, αλλά τα παραπάνω είναι πιο σημαντικά αφού το αυτοκίνητο δεν θα χρησιμοποιείται για καθημερινή χρήση. |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιοι δεν παίρνουν HUMMER2 γιατι δεν μπορουν να μπουν στο κέντρο μιας πόλης.Το να αναλύσουμε πιο είναι καλο 4χ4 δεν Εχει νοημα και θέλει και ώρα κάνε αυτο που πιστέυεις καλύτερα,σε αυτη την κατηγορία οι διαφορές είναι στα ψηλά γράμματα
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Μιχάλη.
Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ζητάς. Γίνε συγκεκριμένος.. ![]() Και για το τέλος.. Πάρε 1 τρίχα..(σέρνει τα πάντα) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στην κατανάλωση φίλε μου καλέ.... θα έχεις θέμα ειδικά όταν θα ρυμουλκείς.... θα πονέσει... Το Cherokee βάρους λιγότερο από 2 τόνους... με "ελαφρύ" πόδι... στην Εθνική και μέχρι 120km ήταν περίπου στα 20lt/100km χωρίς να ρυμουλκεί... και το Volvo 2.500CC Turbo... 2.2 τόνους... ήταν κάτω από 19lt/100km... σέρνοντας τροχόσπιτο 1.5 τόνου.... και κινούμενος στα 130-140km... ![]() ![]() Πάντως... αν καταλήξεις σ'αυτό και σε βολεύει το Μαρούσι... θα σε πάω να σε γνωρίσω στους ανθρώπους... και να στο προσέξουν στα service αλλά και να έχεις και μόνιμη έκπτωση σε ανταλλακτικά, σέρβις και εργασία!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για μια φορά θα συμφωνήσω με τον (ΕΧΘΡΟ )μου. Και απο Γερμανικές μοτοσυκλέτες. Last edited by napgeo; 07-09-2010 at 01:31. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα κύρια χαρακτηριστικά τα έχει το Cherokee, και θα κάνει την δουλειά του. Οι λεπτομέρειες και τα ψηλά γράμματα διαφέρουν, το αποτέλεσμα είναι ότι την δουλειά θα την κάνει. Μακάρι να μπορούσε το μικρό το Clio 1200 να μεταφέρει αυτή την βάρκα, αυτό θα ήταν ανακούφιση... |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|