![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος ρε Βασιλάκο. Πάντα όρθιος που λένε και να την χαίρεσαι.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Α και κάτι ακόμη, αφού ευχαριστιέσαι το μηχάνημα ξέχνα τις μεταφορικές |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
προηγείσαι επειδή τον τελευταίο χρόνο έλειψα εκτός Ελλάδος για περίπου 5-6 εβδομάδες..... σαφώς και θα ξαναμιλήσουμε στα 100κ ![]() τη 1500άρα την έχω για breakfast και γνωρίζεις πολύ καλά ότι τη μεταφορική τη θέλω για να αποφύγω τα ανιαρά χλμ εντός Εθνικών Οδών.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() στο θεμα χασιμου χρηματος τωρα,να σου πω,σε μια πωληση παντα χανουμε,ποσο μαλλον αν εχει βγει κι αντικαταστατης.εκει μπορει να περασει και το 30% ανετα,ανεξαρτητου μαρκας. επειτα μην ξεχναμε,οτι πλεον θα χανουμε ακομα περισσοτερο,οι καιροι αλλαξαν,τωρα πλεον δεν παει ο καθενας να παρει μηχανη 1000+κυβικα για πολλους λογους. εχει γεμισει ο κοσμος αγγελιες με μηχανες απο 1000 κυβικα και πανω και μιλαμε σε τιμες πολυ καλες,κυριως γιατι ο κοσμος ζοριζεται.βλεπω μηχανες που κοστιζουν 17+χιλιαδες και τις δινουν οι ανθρωποι 12 και 13 χιλιαρικα,κι αν πας και με μετρητα?την ριχνουν κι αλλο την τιμη.δυστυχως αυτα με ψυχοπλακωνουν καλως η κακως. μεσα σε μια τριετια,ισως και λιγοτερο εχω δει ραγδαια αλλαγη στην αγορα κι αυτο μονο ευχαριστω που δεν ειναι |
|
|||
|
|||
![]()
Το μηχάνημα είναι γερμανικής κατασκευής, άρα γοτθικού ρυθμού, απλές γραμμές ξεκάθαρες και κατανοητές. Τώρα εάν κάποιος το θέλει σε στύλ "ροκοκο" δεν έχει παρά να του προσθέσει μπλιμπλίκια.
|
|
|||
|
|||
![]()
μπες αν δες στις φωτος εκει που λεει το κοκκινο κτηνος και θα δεις τι ειχα βαλει.δε το χα κανει καραγκιοζη
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το Βήμα...Σωτήριον έτος 2013 | tsompanis | Ανέκδοτα | 17 | 22-12-2010 16:17 |
Παραγγελία πίτσας το έτος 2016 !!! | syan | Χιούμορ | 11 | 19-10-2010 17:01 |
Παραγγελία πίτσας το έτος 2016 | MARK | Χιούμορ | 12 | 22-11-2009 20:32 |
Επιστολή γραμμένη το έτος 2040 | Alext | Περιβάλλον | 7 | 06-09-2009 22:35 |
Βλαβερές οι υποσχέσεις για το νέο έτος | riko46 | Υγεία | 3 | 03-01-2009 17:11 |