![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Κάτσε και σε λίγο ετοιμάζουν παραθέσεις και επιχειρήματα για τον καημό που δεν έχουν! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πφφφφφφ.... σιγά τα αυγά. Εγώ με το αξιόπιστο σε 2,5 χρόνια έχω κάνει 7.000χλμ χωρίς κιχ
![]() ![]() ![]() Ετσι για να μην λέτε ότι δεν σχολιάζουν οι αλλόθρησκοι. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μακαρι παντα να ειναι ετσι φιλε μου και να σου δινει χαρα το πανεμορφο σου μηχανημα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ τσίμπησες και συ που ήσουν εκτός προγράμματος!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα μου άρεσε να μην είμαι προβλέψιμος....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Να τη χαίρεσαι είναι κούκλα με πολλά και όμορφα ασφαλή χιλιόμετρα . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γαμώτο, ο gepol τσίμπησε και αυτός είναι καλός φίλος, δεν μπορώ να του τη πω....
![]() ![]() ευχαριστώ πολύ για τις ευχές..... το θέμα (για να επανέλθω) ανέκυψε για να εμφανίζονται πού και πού οι ιδιοκτήτες BMW που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα με την αξιοπιστία της μοτοσυκλέτας τους.....όλο για ζημιές γράφουμε, σπάνια γράφουμε για το πόσο ευχαριστημένοι είμαστε και μπερδεύουμε τους αλλόθρησκους και τους δίνουμε βήμα να μας κατηγορήσουν που δίνουμε περί των 5κ ευρώ παραπάνω από τα δικά τους... ![]() ![]() ![]() και ναι....τον επόμενο χρόνο (εάν δεν έχει προκύψει πυρετός ![]() Του χρόνου όμως η επένδυσή μου (στα 2 χρόνια) θα έχει χάσει συνολικά 30% σε αξία μεταπώλησης ενώ οι αλλόθρησκοι δεν θα μπορούν να υπολογίζουν σε κάποιο κεφάλαιο σε πιθανή ανταλλαγή...θα ψάχνουν να αποσύρουν αλλά δεν θα αγοράζει κανείς... ![]() ![]() ![]() τη λύση θα τη δώσει τότε η BMW...33+33+33 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το Βήμα...Σωτήριον έτος 2013 | tsompanis | Ανέκδοτα | 17 | 22-12-2010 16:17 |
Παραγγελία πίτσας το έτος 2016 !!! | syan | Χιούμορ | 11 | 19-10-2010 17:01 |
Παραγγελία πίτσας το έτος 2016 | MARK | Χιούμορ | 12 | 22-11-2009 20:32 |
Επιστολή γραμμένη το έτος 2040 | Alext | Περιβάλλον | 7 | 06-09-2009 22:35 |
Βλαβερές οι υποσχέσεις για το νέο έτος | riko46 | Υγεία | 3 | 03-01-2009 17:11 |