![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ας συγκεντρωθούμε στο θέμα μας......
Μην ξεφευγουμε.....ο φίλος μας θέλει βοήθεια και πρέπει να του την προσφέρουμε το πόστ του δαναού είναι ενδιαφέρον.......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα μας κάνεις Ελβετούς πρόεδρε. Σκέψου το καλά .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εγω... σε σενα???? ποτε!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ηρεμααααα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΒΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΣΤΡΩΝΕ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ, 2 ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ Η' ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ), ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΤΡΙΖΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΛΛΗΘΩΡΙΣΑΝΕ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.....ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ... ....Η' ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΙΟΤΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΜΕ 35.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 1150 1 ΧΡΟΝΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΜΕ 40.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.....ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.....ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ 1200.......ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ...ΣΕ ΕΥΘΕΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ....ΣΕ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΡΙΒΕ ΑΠΛΑ....ΑΣΠΡΙΖΕΣ![]() ΕΒΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ 1100 GS ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ....ΜΑ ΠΑΩ ΑΡΓΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ .....ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ.....![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν ειρωνεύομαι τα γραφόμενα σου ετσι? για να μην μου τα χώσετε πάλι ΧΑΧΑΑΧ |
|
|
|||
|
|||
|
Λογικά να το πάρουμε...
Μπήκες σε ένα forum για GS και μας ζητάς να σου πούμε γιατί δεν πήραμε Varadero? ![]() Μήπως γιατί δεν είχαμε την δυνατότητα? Μήπως γιατί μας άρεσε στυλιστικά περισσότερο, αλλά το ψάχναμε χρόνια και δεν υπήρχε κανένα ελεύθερο? ![]() Μήπως γιατί είναι η μέρα με την νύχτα μηχανολογικά, αλλά η GS μας έτυχε? ![]() Αν κάνεις αυτό που σου λέει η καρδούλα σου, GS σε κόβω. ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. Με Ότι και να καταλήξεις - να το ευχαριστηθείς. Εγώ πάντως θα έκανα την ίδια ερώτηση και στο αντίστοιχο forum των Varadero .
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ φταίω που σου αφιέρωνα Σαββατοκύριακα για να μάθεις την τεχνική οδήγησης ( με αξιόπιστο) σε χώμα και τώρα μας ρίχνεις λάσπη και χώμα μαζί.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και εγω σε αγαπάω.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αδερφε να το παρεις το μηχανακι γιατι ειναι ανωτερο σε ολα τα επιπεδα.
Και τα γουστα που θα βγαλεις σε συγκριση με το βαρα.... ουτε στα πιο τρελα ονειρα σου!!!!!!!!!! Και οπως λεει και ο Δαναος το G κανει την διαφορα. Αμα εισαι τετοιος τυπος ορμα με 1000!!!!!!!! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ VARADERO MK2........ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ | ilias vara | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 16 | 26-11-2011 18:28 |
| ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ VARADERO | GeorgeP | Άλλες εταιρίες | 24 | 23-10-2011 19:35 |
| varadero ανταλλαγη | ntinopoulos | Χιούμορ | 26 | 16-08-2009 23:11 |
| Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |