![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ VARADERO 2008 ME ABS ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ GS ADVENTURE TOY 2008 ME 60.000 XLM. ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΕ
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ VARADERO KAI PHRAN GS ADVENTURE |
|
|||
|
|||
![]() Όσοι το έκαναν, βρήκαν την Υγειά τους !! Κατάλαβαν τι σημαίνει να οδηγείς την Απόλυτη Μηχανή!!!
![]() Καλώς μας ήρθες λοιπόν και με το καλό το Adve !! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
H MHXANH MOY EXEI 46.000 ΧΛΜ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ADV ΜΕ 60.000
|
|
|||
|
|||
![]()
εσυ πιστευεις οτι αξιζει??
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου ...είχα varadero από 2005 και το 2007 πήρα την GS 1200 ADV …… απλά .......αυτό που λένε: «μέρα με την νύχτα...»!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ρε που ειναι ο Ναπο να δει θεμα εδω ... ![]() να μας πει και την αποψη του ?? |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις μηπως να το οδηγησεις για μιση ωρα σε μια αγαπημενη και γνωστη διαδρομη?
Εκει θα απαντηθει το ερωτημα οσον αφορα τα οδηγικα. Προσεξε ομως τις λεπτομερειες στην κατασταση της γιατι μπορει να κρυβονται-οχι επιτηδες-καποια σημαντικα εξοδα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
2- αν θες μια μοτοσυκλετα κυρους η GS σε αυτην την κατηγορια ειναι και παλι μονοδρομος. 3- Αν θες απαραμιλλη αξιοπιστια σε μονιμη βαση και απεχθανεσαι την εννοια ''δεν ξερω τι μου ξημερωνει αυριο'' στριψε γωνια και μονο στην θεα του GS σε αποσταση χιλιομετρου και βαλε. Διαβασε το φορουμ και θα καταλαβεις. Μετα συγκρινε αυτα που διαβασες με την δικη σου εμπειρια με το παρον βαραντερο που κατεχεις. 4- Αν θες κι εισαι οπαδος του ''λαδακια+φιλτρο λαδιου'' καθε 6000-12000κμ, και μεγαλο σερβις καθε 24000κμ (αντι για 5000-10000 και 10000 αντιστοιχα) και γενικα δεν θελεις να πολυασχολεισαι..... μακρια απο GS, δεν ειναι αυτη για τετοια. 5- Αν θες αξεσουαρ σε λογικες προς ακριβες τιμες και οχι ακριβες προς πανακριβες σταματα καθε σκεψη για GS. 6-.......................................θα μπορουσα να γραφω ωρες αλλα δεν κανει..... ![]() Τελος 60,000κμ για μια BMW δεν ειανι τιποτα απο πλευρας ζωης αλλα ισως ειναι κατι απο πλευρας ''δεν ξερω τι μου ξημερωνει αυριο'', ρητο το οποιο ειναι το ''αλτερ εγκο'' για αυτην την μοτοσυκλετα. Πραγμα το οποιο ουδεποτε θα σου συμβει με ενα Χοντα διοτι το σημερα και το αυριο ειναι εννοιες απολυτως συνυφασμενες ανεξαρτητως χιλιομετρων. Ονομαζονται και οι δυο με δυο λεξεις.... ''ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΧΟΝΤΑ'' Αν παλι σου αρεσει τοσο πολυ σαν εμφανιση η GS - να ξερεις δεν εισαι ο μονος, αλλα μονος θα πληρωνεις αν σου ξημερωσει το συχνα εμφανιζομενο και πολλα κοστιζων αναποφευκτο......για GS - η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. ![]() ![]() ![]() ![]() Σημ. Αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για GS δεν περιμενεις 2 μηνες να δεις το Crosstourer? δες το και μετα αποφασιζεις. |
|
|||
|
|||
![]() Ηρθε και η επίσημη απάντηση του Ομίλου Χόνδα !!!
![]() ![]() ![]() Γεια σου ρε Γιώργαρεεε !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καινουργια πληγη ανοιχτηκε......
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ VARADERO MK2........ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ | ilias vara | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 16 | 26-11-2011 17:28 |
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ VARADERO | GeorgeP | Άλλες εταιρίες | 24 | 23-10-2011 18:35 |
varadero ανταλλαγη | ntinopoulos | Χιούμορ | 26 | 16-08-2009 22:11 |
Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 11:06 |