GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ζώα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 08-08-2010, 19:02
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V
Προεπιλογή Απάντηση: Σοκ: Κρέμασε τα σκυλιά για παραδειγματισμό!

Ωραια λοιπον ''φιλοζωε'' φιλε.
Μαθε λοιπον,οτι μερικοι φουκαραδες εκει εξω στην υπαιθρο,βγαζουν μερικα εξτρα χρηματα(οπως ο πατερας μου)για να συμπληρωσουν για το προς το ζειν,επειδη το ''κοινωνικο'' κρατος μας τους δινει συνταξεις πεινας.
Σε ενα βραδυ λοιπον εχασε πανω απο 40 κοττες,επειδη τα σκυλια καποιου γειτονα γουσταρανε να ''παιξουνε''.
Ναι ρε φιλε θα τα κρεμαγα κια εγω και ας μου κολλαγες οτι ταμπελα θελεις.
Και να σου πω και κατι τελευταιο?
Το σουβλακι που τρως,εχει μεσα ενα νεκρο ζωο....κυριε φιλοζωε...
Reply With Quote
Παλιό 08-08-2010, 20:13
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραια λοιπον ''φιλοζωε'' φιλε.
Μαθε λοιπον,οτι μερικοι φουκαραδες εκει εξω στην υπαιθρο,βγαζουν μερικα εξτρα χρηματα(οπως ο πατερας μου)για να συμπληρωσουν για το προς το ζειν,επειδη το ''κοινωνικο'' κρατος μας τους δινει συνταξεις πεινας.
Σε ενα βραδυ λοιπον εχασε πανω απο 40 κοττες,επειδη τα σκυλια καποιου γειτονα γουσταρανε να ''παιξουνε''.
Ναι ρε φιλε θα τα κρεμαγα κια εγω και ας μου κολλαγες οτι ταμπελα θελεις.
Και να σου πω και κατι τελευταιο?
Το σουβλακι που τρως,εχει μεσα ενα νεκρο ζωο....κυριε φιλοζωε...
Φίλε σκέψου λίγο πιο λογικά. Τι φταίνε τα σκυλιά του μα$#κα που τα αφήνει ελεύθερα, εξ άλλου είναι όπως τα μάθεις, αν ο ανεγκέφαλος αυτά τους έμαθε τι να κάνουν τα ζωντανά. Εδώ δεν μπορούν να μάθουν κάτι σωστό στα παιδιά τους τα σκυλιά τους μάραναν. Λυπάμαι για τα ζωντανά που έχασες, αλλά δεν πιστεύω ότι θα μπορούσες να πράξεις κάτι ανάλογο.
Reply With Quote
Παλιό 08-08-2010, 21:20
vasilisGS Ο/Η vasilisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ilion

Φιλε σε πληροφορο οτι δεν ειμαστε ολοι απο Αθηνα εγω ειμαι απο Αρτα και ο Πατερας μου οταν ζουσε ειχε προβατα και γιδες οποτε δεν θελω μαθηματα επιβιωσεις .Αυτα που λες ειναι ασχετα με την συμπεριφορα
Reply With Quote
Παλιό 08-08-2010, 21:21
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε σκέψου λίγο πιο λογικά. Τι φταίνε τα σκυλιά του μα$#κα που τα αφήνει ελεύθερα, εξ άλλου είναι όπως τα μάθεις, αν ο ανεγκέφαλος αυτά τους έμαθε τι να κάνουν τα ζωντανά. Εδώ δεν μπορούν να μάθουν κάτι σωστό στα παιδιά τους τα σκυλιά τους μάραναν. Λυπάμαι για τα ζωντανά που έχασες, αλλά δεν πιστεύω ότι θα μπορούσες να πράξεις κάτι ανάλογο.
Iσως και να μην το εκανα,αλλα απο την αλλη πρεπει να γνωριζετε οτι τα σκυλιά εχουν και αγρια ενστικτα.
Σκυλος που θα σκοτωσει κοττα πχ,θα το ξανακανει καθ επαναληψη.
Βοσκοι,καλως ή κακως θανατωνουν τα σκυλια τους που θανατωνουν ζωα του κοπαδιου.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση,για να μην υπαρχει μηνυση απο τον ιδιοκτητη των σκυλιών,θα πει οτι ο βοσκος μπορει να αποδειξει οτι εχασε ζωα εξ αιτιας αυτων των ζωων.
Και για να μην ειμαστε υποκριτες,καλο θα ηταν να μην τρωγαμε κρεας,ετσι σαν ενδειξη φιλοζωιας.
Εχεις δει πως τσουβαλιαζουν τα ζωα που πανε για σφαγη?
Εχει ενδιαφερθει καμμια ''φιλοζωικη'' εταιρια?Οχι.........
Αν λοιπον στην συνειδηση μας εχουμε διαχωρησει τον θανατο ενος ζωου σε βαθμιοδες και προτεραιωτηες,τοτε χασαμε το νοημα της φιλοζωιας.
Θανατος στο χοιρινο λοιπον,για να φαμε τα μπριζολακια του ,αλλα respect στο σκυλακι που παιζει με το παιδι μας.........
Reply With Quote
Παλιό 08-08-2010, 21:24
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasilisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε σε πληροφορο οτι δεν ειμαστε ολοι απο Αθηνα εγω ειμαι απο Αρτα και ο Πατερας μου οταν ζουσε ειχε προβατα και γιδες οποτε δεν θελω μαθηματα επιβιωσεις .Αυτα που λες ειναι ασχετα με την συμπεριφορα
Νομιζω οτι εισαι εριστικος,οποτε θα αναγκαστω να σε αγνοησω........
Reply With Quote
Παλιό 09-08-2010, 08:18
Senior Member

Απόσπασμα:
Iσως και να μην το εκανα,αλλα απο την αλλη πρεπει να γνωριζετε οτι τα σκυλιά εχουν και αγρια ενστικτα.
Σκυλος που θα σκοτωσει κοττα πχ,θα το ξανακανει καθ επαναληψη.
Βοσκοι,καλως ή κακως θανατωνουν τα σκυλια τους που θανατωνουν ζωα του κοπαδιου.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση,για να μην υπαρχει μηνυση απο τον ιδιοκτητη των σκυλιών,θα πει οτι ο βοσκος μπορει να αποδειξει οτι εχασε ζωα εξ αιτιας αυτων των ζωων.
Και για να μην ειμαστε υποκριτες,καλο θα ηταν να μην τρωγαμε κρεας,ετσι σαν ενδειξη φιλοζωιας.
Εχεις δει πως τσουβαλιαζουν τα ζωα που πανε για σφαγη?
Εχει ενδιαφερθει καμμια ''φιλοζωικη'' εταιρια?Οχι.........
Αν λοιπον στην συνειδηση μας εχουμε διαχωρησει τον θανατο ενος ζωου σε βαθμιοδες και προτεραιωτηες,τοτε χασαμε το νοημα της φιλοζωιας.
Θανατος στο χοιρινο λοιπον,για να φαμε τα μπριζολακια του ,αλλα respect στο σκυλακι που παιζει με το παιδι μας.........
Διαπιστώνω από τα γραφόμενα-δεν είμαι ψυχολόγος- ότι σε διακατέχει μια ταραχή. Δεν έχω ζήσει σε επαρχία και δη με βοσκούς για να έχω προσωπική αντίληψη για το τι κάνουν με τα ζώα τους. Εδώ έκαναν άλλα κι άλλα, θυμάσαι το ανέκδοτο που ρωτάει κάποιος. Από πότε έπαψε να υπάρχει το αγνό παρθένο μαλλί; Και του απαντά ο άλλος. Από τότε που ο βοσκός έπιασε στο τρέξιμο την προβατίνα.
Τα σκυλιά σαν ζώα κυνηγοί από την φύση τους είναι λογικό να έχουν αυτά τα άγρια ένστικτα, αλλά πάντα εξαρτάται από το αφεντικό τους και την εκαπιδευση που θα υποστούν για να τους βγούν ή όχι. Αρα πάλι ο άνθρωπος επεμβαίνει για να διαμορφώσει κατά 99% τον χαρακτήρα του σκύλου. Δεν λέω υπάρχουν οι εξαιρέσεις και εκεί θα πρέπει να εφαρμοζεται η ευθανασία και όχι να αφήνονται ελεύθερα επειδή δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους.
Μην μπερδεύουμε τα ζώα εργασίας, συντροφιάς ή εκθεσιακά με τα ζώα που ανήκουν στην διατροφική αλυσίδα του ανθρώπου. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η κατάσταση.
Reply With Quote
Παλιό 09-08-2010, 08:58
Senior Member

Thumbs up Απάντηση: Σοκ: Κρέμασε τα σκυλιά για παραδειγματισμό!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαπιστώνω από τα γραφόμενα-δεν είμαι ψυχολόγος- ότι σε διακατέχει μια ταραχή. Δεν έχω ζήσει σε επαρχία και δη με βοσκούς για να έχω προσωπική αντίληψη για το τι κάνουν με τα ζώα τους. Εδώ έκαναν άλλα κι άλλα, θυμάσαι το ανέκδοτο που ρωτάει κάποιος. Από πότε έπαψε να υπάρχει το αγνό παρθένο μαλλί; Και του απαντά ο άλλος. Από τότε που ο βοσκός έπιασε στο τρέξιμο την προβατίνα.
Τα σκυλιά σαν ζώα κυνηγοί από την φύση τους είναι λογικό να έχουν αυτά τα άγρια ένστικτα, αλλά πάντα εξαρτάται από το αφεντικό τους και την εκαπιδευση που θα υποστούν για να τους βγούν ή όχι. Αρα πάλι ο άνθρωπος επεμβαίνει για να διαμορφώσει κατά 99% τον χαρακτήρα του σκύλου. Δεν λέω υπάρχουν οι εξαιρέσεις και εκεί θα πρέπει να εφαρμοζεται η ευθανασία και όχι να αφήνονται ελεύθερα επειδή δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους.
Μην μπερδεύουμε τα ζώα εργασίας, συντροφιάς ή εκθεσιακά με τα ζώα που ανήκουν στην διατροφική αλυσίδα του ανθρώπου. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η κατάσταση.
Κανεις οτι χειροτερο μπορει να κανει καποιος.
Χαρακτηριζεις και εσυ καποιον που δεν συμφωνει μαζι σου(ή εχει αλλες εμπειριες)και αυτο ειναι ανωριμο
Το τι φιλοζωους εχει η χωρα το βλεπω.
Αγοραζει ο Ελληναρας στο παιδι του το κατοικιδιο και μολις μεγαλωσει το πεταει στον δρομο-αδεσποτο.
Με την λογικη της διατροφικης αλυσιδας που επικαλεισε,να σε πληροφορισω οτι σε αλλες κοινωνιες ο σκυλος ειναι βροσιμος..... οπως και τα αλογα και οι γατες....
Μην κρυβεσε λοιπον πισω απο ευκαιριακες πινακιδες,τυπου διατροφικη αλυσιδα.κλπ.
Και κατι για το τελος.Αν εχεις ταλεντο στην ψυχολογια ...κυνηγησε το....
Reply With Quote
Παλιό 09-08-2010, 09:08
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Κύριοι
Απ ότι βλέπω έχετε άποψη και καλά κάνετε. Δηλαδή τ ο έγκλημα του ανόητου ήταν η βδελυρή πράξη . Έχετε ιδέα το τι σημαίνει κυνηγός στην ελληνική επαρχία. Έρχονται οι μπαρουτοκαπνισμένοι (από το καυσαέριο) Αθηναίοι , και ότι περπατάει., Πετάει , κολυμπάει πρέπει να πυροβολείτε. Μην δικαιολογείτε τους νόμιμους εγκληματίες και καταστροφείς της Ελληνικής επαρχίας. Μην πέφτετε στην παγίδα αυτών των βάρβαρων που λέγονται κυνηγοί που περνούν το μήνυμα της θανάτωσης των ζώων με τα ζωντανά της διατροφικής αλυσίδας. Και οι αγροφύλακες ας έκαναν σωστά την δουλειά τους για να μην φτάσει και αυτός ο δύστυχος σε αυτήν την πράξη. Μπορεί κάποιος γνώστης τι σκυλιά είναι αυτά. Παρατημένα από τους Αθηναίους αυτούς που προστατεύουν το περιβάλλον . Πολλά θα ήθελα να σας πω το τι σημαίνει Αθηναίος επισκέπτης (Και δη κυνηγός ) στην Επαρχία. Και μπορεί κάποιος να μου πει πως η θριαμβευτική επιστροφή αυτών των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ στις αποσκευές τους έχουν ότι κηπευτικό μπορείς να φανταστείς.
Κλεμμένα φυσικά.
Συμπεριφερθείτε σαν άτομα και όχι σαν Αθηναίοι. Αυτοί θέλουν Κρέμασμα.
Reply With Quote
Παλιό 09-08-2010, 10:22
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS

Καλό θα είναι πάντως να μην στοχοποιούμε όλη την κηνυγετική οικογένεια. Η πλειοψηφία αυτών είναι συνειδητοί κηνυγοί με τεράστιο προσφορά τόσο στην ισορροπία όσο και στην διατήρηση των οικοσυστημάτων. Τους οικ(ω)λόγους του καναπέ να φοβάστε που κράζουν για την μείωση του πλυθησμού της πετροπέρδικας στην Αττική (με ΨΕΥΔΗ στοιχεία) αλλά αφήνουν το εργοστάσιο με τα απόβλητα στην Εύβοια να ρυπαίνει...
Reply With Quote
Παλιό 09-08-2010, 10:39
Senior Member

Απόσπασμα:
Κανεις οτι χειροτερο μπορει να κανει καποιος.
Χαρακτηριζεις και εσυ καποιον που δεν συμφωνει μαζι σου(ή εχει αλλες εμπειριες)και αυτο ειναι ανωριμο
Το τι φιλοζωους εχει η χωρα το βλεπω.
Αγοραζει ο Ελληναρας στο παιδι του το κατοικιδιο και μολις μεγαλωσει το πεταει στον δρομο-αδεσποτο.
Με την λογικη της διατροφικης αλυσιδας που επικαλεισε,να σε πληροφορισω οτι σε αλλες κοινωνιες ο σκυλος ειναι βροσιμος..... οπως και τα αλογα και οι γατες....
Μην κρυβεσε λοιπον πισω απο ευκαιριακες πινακιδες,τυπου διατροφικη αλυσιδα.κλπ.
Και κατι για το τελος.Αν εχεις ταλεντο στην ψυχολογια ...κυνηγησε το....
Φίλε μου, αν δεν κατάλαβες τι έγραψα μην με στέλνεις στο "πυρ το εξώτερον". Πιό είναι αυτό το χείριστο που έκανα,πως σε χαρακτήρισα και που είναι η ανωριμότης; Πάντως και οι δύο συμφωνούμε ότι φταίει ο παράγων άνθρωπος είτε είναι βλάχος-γιδοβοσκός είτε είναι ΑΘΗΝΑΙΟΣ Λυπάμαι τα καυμένα τα ζώα που έχουν να αντιμετωπίσουν το χειρότερο ζώο που έγινε ποτέ, τον άνθρωπο.
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης