![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια λοιπον ''φιλοζωε'' φιλε.
Μαθε λοιπον,οτι μερικοι φουκαραδες εκει εξω στην υπαιθρο,βγαζουν μερικα εξτρα χρηματα(οπως ο πατερας μου)για να συμπληρωσουν για το προς το ζειν,επειδη το ''κοινωνικο'' κρατος μας τους δινει συνταξεις πεινας. Σε ενα βραδυ λοιπον εχασε πανω απο 40 κοττες,επειδη τα σκυλια καποιου γειτονα γουσταρανε να ''παιξουνε''. Ναι ρε φιλε θα τα κρεμαγα κια εγω και ας μου κολλαγες οτι ταμπελα θελεις. Και να σου πω και κατι τελευταιο? Το σουβλακι που τρως,εχει μεσα ενα νεκρο ζωο....κυριε φιλοζωε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε σε πληροφορο οτι δεν ειμαστε ολοι απο Αθηνα εγω ειμαι απο Αρτα και ο Πατερας μου οταν ζουσε ειχε προβατα και γιδες οποτε δεν θελω μαθηματα επιβιωσεις .Αυτα που λες ειναι ασχετα με την συμπεριφορα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σκυλος που θα σκοτωσει κοττα πχ,θα το ξανακανει καθ επαναληψη. Βοσκοι,καλως ή κακως θανατωνουν τα σκυλια τους που θανατωνουν ζωα του κοπαδιου. Στην συγκεκριμενη περιπτωση,για να μην υπαρχει μηνυση απο τον ιδιοκτητη των σκυλιών,θα πει οτι ο βοσκος μπορει να αποδειξει οτι εχασε ζωα εξ αιτιας αυτων των ζωων. Και για να μην ειμαστε υποκριτες,καλο θα ηταν να μην τρωγαμε κρεας,ετσι σαν ενδειξη φιλοζωιας. Εχεις δει πως τσουβαλιαζουν τα ζωα που πανε για σφαγη? Εχει ενδιαφερθει καμμια ''φιλοζωικη'' εταιρια?Οχι......... Αν λοιπον στην συνειδηση μας εχουμε διαχωρησει τον θανατο ενος ζωου σε βαθμιοδες και προτεραιωτηες,τοτε χασαμε το νοημα της φιλοζωιας. Θανατος στο χοιρινο λοιπον,για να φαμε τα μπριζολακια του ,αλλα respect στο σκυλακι που παιζει με το παιδι μας......... |
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω οτι εισαι εριστικος,οποτε θα αναγκαστω να σε αγνοησω........
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα σκυλιά σαν ζώα κυνηγοί από την φύση τους είναι λογικό να έχουν αυτά τα άγρια ένστικτα, αλλά πάντα εξαρτάται από το αφεντικό τους και την εκαπιδευση που θα υποστούν για να τους βγούν ή όχι. Αρα πάλι ο άνθρωπος επεμβαίνει για να διαμορφώσει κατά 99% τον χαρακτήρα του σκύλου. Δεν λέω υπάρχουν οι εξαιρέσεις και εκεί θα πρέπει να εφαρμοζεται η ευθανασία και όχι να αφήνονται ελεύθερα επειδή δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους. Μην μπερδεύουμε τα ζώα εργασίας, συντροφιάς ή εκθεσιακά με τα ζώα που ανήκουν στην διατροφική αλυσίδα του ανθρώπου. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η κατάσταση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χαρακτηριζεις και εσυ καποιον που δεν συμφωνει μαζι σου(ή εχει αλλες εμπειριες)και αυτο ειναι ανωριμο Το τι φιλοζωους εχει η χωρα το βλεπω. Αγοραζει ο Ελληναρας στο παιδι του το κατοικιδιο και μολις μεγαλωσει το πεταει στον δρομο-αδεσποτο. Με την λογικη της διατροφικης αλυσιδας που επικαλεισε,να σε πληροφορισω οτι σε αλλες κοινωνιες ο σκυλος ειναι βροσιμος..... ![]() ![]() Μην κρυβεσε λοιπον πισω απο ευκαιριακες πινακιδες,τυπου διατροφικη αλυσιδα.κλπ. Και κατι για το τελος.Αν εχεις ταλεντο στην ψυχολογια ...κυνηγησε το.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κύριοι
Απ ότι βλέπω έχετε άποψη και καλά κάνετε. Δηλαδή τ ο έγκλημα του ανόητου ήταν η βδελυρή πράξη . Έχετε ιδέα το τι σημαίνει κυνηγός στην ελληνική επαρχία. Έρχονται οι μπαρουτοκαπνισμένοι (από το καυσαέριο) Αθηναίοι , και ότι περπατάει., Πετάει , κολυμπάει πρέπει να πυροβολείτε. Μην δικαιολογείτε τους νόμιμους εγκληματίες και καταστροφείς της Ελληνικής επαρχίας. Μην πέφτετε στην παγίδα αυτών των βάρβαρων που λέγονται κυνηγοί που περνούν το μήνυμα της θανάτωσης των ζώων με τα ζωντανά της διατροφικής αλυσίδας. Και οι αγροφύλακες ας έκαναν σωστά την δουλειά τους για να μην φτάσει και αυτός ο δύστυχος σε αυτήν την πράξη. Μπορεί κάποιος γνώστης τι σκυλιά είναι αυτά. Παρατημένα από τους Αθηναίους αυτούς που προστατεύουν το περιβάλλον . Πολλά θα ήθελα να σας πω το τι σημαίνει Αθηναίος επισκέπτης (Και δη κυνηγός ) στην Επαρχία. Και μπορεί κάποιος να μου πει πως η θριαμβευτική επιστροφή αυτών των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ στις αποσκευές τους έχουν ότι κηπευτικό μπορείς να φανταστείς. Κλεμμένα φυσικά. Συμπεριφερθείτε σαν άτομα και όχι σαν Αθηναίοι. Αυτοί θέλουν Κρέμασμα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό θα είναι πάντως να μην στοχοποιούμε όλη την κηνυγετική οικογένεια. Η πλειοψηφία αυτών είναι συνειδητοί κηνυγοί με τεράστιο προσφορά τόσο στην ισορροπία όσο και στην διατήρηση των οικοσυστημάτων. Τους οικ(ω)λόγους του καναπέ να φοβάστε που κράζουν για την μείωση του πλυθησμού της πετροπέρδικας στην Αττική (με ΨΕΥΔΗ στοιχεία) αλλά αφήνουν το εργοστάσιο με τα απόβλητα στην Εύβοια να ρυπαίνει...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δωρεάν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά – οδηγούς σε τυφλούς | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ζώα | 3 | 26-01-2010 19:52 |
Σοκ αλλά και δυσπιστία από τη φρικτή ιστορία του Περού | skippybi | Κόσμος | 3 | 22-11-2009 12:08 |
Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 19:26 |
Σοκ στην τουαλετα!!! | Kwstas_kef | Κόσμος | 8 | 08-09-2009 10:28 |
Σοκ με Τσουμελέκα!!!!!! | riko46 | Αθλητισμός | 14 | 22-01-2009 16:19 |