![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
:sm4::sm4::sm4:
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μου
![]() Ετοιμαζω τα στατιστικα της συγκεκριμενης χωματινης διαδρομης 33,8ΚΜ οπως αυτα τα κατεγραψε το Garmin Forerunner 305 δεν εχω χρονο προς το παρων αλλα για οποιον ενδιαφερεται και βιαζεται στο linκ: http://connect.garmin.com/activity/19844142 user:cpavlou@ath.forthnet.gr pas:chgoel θα δει απιστευτες λεπτομεριες Chris Pavlou Παιδες ειτε ολοι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ Ακομα και ο ntinopoulos που δεν ηρθε χαχαχαχαχα εαν καπου εχετε αποριες παρτε τηλ Για χαρα Vtheo (o ανθρωπος μου) εγινε φιλος τεσπα., |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και παλι.
Παρεα προσπαθω εδω και 3 μερες να ανεβάσω τα βιντεο στο rapidshare και μετο που παταω το upload "πεφτει" ολη η σελίδα. Εχω σαλταρει τους εστειλα e mail και περιμενω απαντηση Τα βιντεο εκτος απο ενα ειναι πολυ μεγαλα για youtube τα μετατρεπω γιατι το movie maker δεν τα δεχετε στον τυπο που ειναι μηπως μπορεσω και κανω κατι Νικο και Κωστα (πατρα) στειλτε μου ενα π.μ την διευθυνση σας να σας στελω τα cd με curier κατω. Να ειστε ολοι καλα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() πλακα πλακα ποιο επικινδυνα ειναι στους δρόμους παρα εκει που παμε!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τρελα.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πεστα ρε Τακαρε εεεεεεε!!!!!
Αέρα ntinopoule και σε φαγαμε ειδες αμαε εχεις κανει στα ΕΤΑ πως πεφτεις σηκωνεσαι και απο τα γελια θελεις να ξανα πέσεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τακη ειδα στο MOTO μια διαδρομη 160km γυρω απο την αττικη ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΤΙ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγω ειμαι μεσαααααααααα Απλα να ξερω 3-4 μερες πριν για να παω να φορεσω τακουνακια ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο ξανα πες το φιλε! Πολυ πιο επικινδυνα θα συμπληρωνα!!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 19-11-2009 23:44 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες – Σαββατο 18 Ιουλιου 09 !!! | arisxios | Μια καλημέρα είναι αυτή | 44 | 19-07-2009 05:45 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες – Σαββατο 11 Ιουλιου 09 !!! | arisxios | Μια καλημέρα είναι αυτή | 25 | 12-07-2009 02:00 |
Καλημέρες, καλησπέρες και καληνύχτες !!! Σαββατο 24-01-09 | arisxios | Μια καλημέρα είναι αυτή | 19 | 24-01-2009 22:53 |