![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
"..αλλά δυστυχώς "βομβαρδιζόμαστε" καθημερινώς,
από πληροφορίες προερχόμενες από διάφορες πηγές, που ίσως ΔΕΝ είναι αρμόδιες για να ενημερώσουν τον κόσμο, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα," Aγαπητέ Νίκο αυτό ακριβώς προσπαθώ να πώ! Πως ο ιός της παραπληροφόρησης τρέχει ταχύτερα από τον ιό της όποιας ####γρίπης! Κι εσύ κι εγώ και ο Mark και όλοι μας εδώ μέσα, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι γίνεται και από πού μας έρχεται! Κάθε προσπάθεια για ενημέρωση και καλοδεχούμενη και σεβαστή είναι, ειδικά όταν συνοδεύεται από καλές προθέσεις όπως σίγουρα είναι αυτές του Mark και όποιουδήποτε άλλου φίλου είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί.. Εγώ θα το πώ για άλλη μια φορά και μάλιστα την τελευταία από μεριάς μου: Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη μηχανή του, τη ζωή του και την υγεία του και μπορεί να τα χειριστεί όπως νομίζει εφ' όσον έχει ενημερωθεί πρώτα. Αν ψαχνόμαστε εκατό φορές για το τί λάδια θα βάλουμε στη μηχανή μας θα πρέπει να ψαχνόμαστε χίλιες για τα θέματα που αφορούν την υγεία των παιδιών μας! Κι εκεί θα πρέπει να απαιτούμε οι όποιες γνώμες να είναι και επώνυμες και τεκμηριωμένες και από τους αρμόδιους! Αν τελικά τη σκαπουλάρoυμε από το εμβόλιο ή από τη γρίπη ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά με όλους τους φίλους σε καμμιά εκδρομή! Εξάλλου είναι ανιαρό να συμφωνούμε όλοι πάντα ή να διαφωνούμε μόνο με τον "ιό της Honda" !! ![]() Καλούς δρόμους σε όλους. Νότης |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
'' ΕΔΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΓΡΙΠΗ Η1Ν1 '' | MARK | Υγεία | 3 | 28-11-2009 14:56 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Η1Ν1 | MARK | Υγεία | 2 | 28-11-2009 14:29 |
'' Προλάβετε τη γρίπη χοίρων Η1Ν1 '' | MARK | Υγεία | 3 | 27-11-2009 22:53 |
Διαφορές Γρίπης από την Γρίπη Η1Ν1 | emix | Διάφορα | 2 | 25-11-2009 16:18 |
Οδηγίες για τη νέα γρίπη Α (Η1Ν1). | Arkas | Υγεία | 4 | 03-11-2009 20:07 |