![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης είναι δύσκολος ,πολύπλοκος και πολλές φορές απογοητευτικός...
σύμφωνα με στατιστικές η μηχανή δίδεται περίπου 10-15% κάτω της τιμής της και σε ένα χρόνο 20% κάτω περίπου. Νομίζω πως μιά τιμή 8000-8200 Ε είναι καλή για αρχή. Καλοπούλητη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Νικόλα, το σκεπτικό σου είναι σωστό ... Αλλά, ένα μηχανάκι 2 μηνών - ακυκλοφόρητο ουσιαστικά, που έχει 9200 + 1450 αξεσουάρ = 10.650€ ..... Θα μου πεις, τα αξεσουάρ, δεν πιάνουν τιμή ...σωστά !!! Αλλά μετράει το "2 μηνών" ... ![]() Εγώ θα πρότεινα, (λόγω κακής εποχής - Χειμώνας), 8800 σαν πρώτη τιμή και ....βλέποντας κ κάνοντας ....
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Είναι όντως δύσκολη περίπτωση ειδικά έτσι όπως είναι η αγορά.
|
|
|||
|
|||
![]()
8.650
2000 ευρώ λιγότερα από τα 10.650 με τα έξτρα, για ένα μηχανάκι ''καινούριο''. και αν βρεθεί κάποιος που το θέλει πραγματικά, το συζητάτε... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γνήσια μπαταρία BMW στη μισή τιμή για πολλά μοντέλα | billy_bmw | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 24-11-2009 09:44 |
Πωλειται παιδί σε πολύ καλή τιμή... | georgekostas | Κόσμος | 5 | 28-10-2009 16:08 |
Bridgestone για F800GS(μισή τιμή) | killbill | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 10-05-2009 22:06 |