![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σου βγάζω το καπέλο!!!!! Ας καταλάβετε κάποτε, κύριοι καπνιστές, πως είναι ''μαγκιά'' σας να καπνίζετε όπως είναι και δικιά μας να ΜΗΝ καπνίζουμε!!! Ευχαριστώ και συγνώμη για την ενόχληση... |
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ το έκοψα και σώθηκα.Πάντως δε μπορώ να απαγορεύσω και στον άλλον την απολαυσή του!
Υ.Γ. Μη με ενοχλεί ο καπνός όμως!!! ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
έτσι, έτσι. Ας ζήσουν και οι καπνιστές
|
|
|
|||
|
|||
|
αν εφαρμοστει σωστα και ο ηδη υπαρχων νομος κανενας δεν θα ενοχλει κανεναν ,αλλα........
|
|
|
|||
|
|||
|
Συμφωνώ και γω μαζί σας. Δυστυχώς είναι θέμα παιδείας που δεν το έχουμε, όπως και ευγενείας. Τι σας λέω τώρα...
Ευρισκόμενος μία φορά σε μπαρ του εξωτερικού, σε χώρο καπνιζόντων, ο αλλοδαπός φίλος της παρέας, έβγαλε τσιγάρο και πήρε την άδεια όλων των παρευρισκομένων αν τυχόν τους ενοχλούσε να καπνίσει... Τι σας λέω τώρα... Προσωπικά έχω μπει σε πολλά μέρη στην Ελλάδα και από την πολλή την τσιγάριλα, όπως μπήκα, βγήκα... Ας ελπίσουμε από τον Ιούνιο να εφαρμοστεί το μέτρο και στην Ελλάδα, όπως γίνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Στο φινάλε οι καπνιστές είστε μειονότητα....οπότε....
![]() ![]() Υ.Γ. Πάψτε να είστε στοχοποιημένα κεφάλια μεγάλων μισθών καρεκλοκένταυρων....... |
|
|
|||
|
|||
|
Συμφωνώ απόλυτα με το υστερόγραφο και πιστέψτε με ο Γιώργος ξέρει πάρα πολύ μα πάρα πολύ καλά τη λέει.
|
|
|
|||
|
|||
|
προσωπικά το έχω κόψει το ρημάδι και σώθηκα κι εγώ.
παν μετρον αριστον ... έλεγαν οι αρχαίοι ... ...το πρόβλημα που έχω αυτήν την στιγμή είναι ότι δεν υπάρχει μέτρο πουθενά . ελπίζω τον Ιούνιο να επιτευχθεί κάποια ισορροπία. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Περί ελαστικών | leonidas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 29-06-2009 02:16 |
| Ελάτε σε μια διαφορετική δενδροφύτευση | skippybi | Περιβάλλον | 2 | 28-01-2009 00:09 |
| Tαξιδεύοντας με μια BMW F 800 GS!!!! | riko46 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 8 | 19-01-2009 11:38 |
| Περί ασφάλειας΄....!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 5 | 19-01-2009 11:19 |
| Περί ανάφλεξης | Vakalos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 14-12-2008 18:19 |