|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  AVATAR:...η απόλυτη ταινία 3D!!! 

Δεν ξερω ποσοι την ειδατε σε 3D,αλλα η ταινια ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει τα τελευταια χρονια,ειδικα απο πλευρας οπτικων και ηχητικων εφε... Αλλωστε στις πρωτες μερες προβολης εχει φτασει ηδη το ασυληπτο νουμερο 600.000.000$ εισπραξεις!!!!!!  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: AVATAR:...η απολυτη ταινια 3D!!! 

3D!!!    τελειο......... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: AVATAR:...η απολυτη ταινια 3D!!! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: AVATAR:...η απολυτη ταινια 3D!!! 

φιλος που το ειδε 3D,μου ειπε οτι ειναι τρομερο............     | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: AVATAR:...η απολυτη ταινια 3D!!! Το είδε ο υιός μου και μου μετέφερε κάτι το διαφορετικό σε εικόνα και ήχο. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: AVATAR:...η απολυτη ταινια 3D!!! Απόσπασμα: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: AVATAR:...η απολυτη ταινια 3D!!! Απόσπασμα: 
  Village ΡΕΝΤΗΘΗΒΩΝ 228 ΚΑΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, Πληροφορίες: 210 4278600 ΑΙΘΟΥΣΑ 7 Σαβ. 2/1:  11:15  ..............  Κυρ. 3/1:  11:15  .............  Δευ. 4/1:  11:15  ...............  Τρι. 5/1:  11:15  ...........  Τετ. 6/1:  11:15  .......... Να βγάλω εισιτήρια;   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: AVATAR:...η απόλυτη ταινία 3D!!! 

...οντως ομορφη ταινια!...αυτο ομως που μου αρεσε ακομα περισσοτερο και απ το 3D και τα απιστευτα ρεαλιστικα εφε...ηταν η ολες ιδεες του σκηνοθετη για ενα αλλο πλανητη και την περιγραφη μιας νεας φυσης, μαγικης και καινούργιας!...παρα πολλες ιδεες και χρωματικοι συνδυασμοί που μαγευουν ! .....   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: AVATAR:...η απόλυτη ταινία 3D!!! 

...θα πάω σήμερα παιδιά ! κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα !     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: AVATAR:...η απόλυτη ταινία 3D!!! Απόσπασμα: 
   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Η νέα ταινία του Mel Gibson | essel | Κινηματογράφος | 2 | 16-10-2009 23:12 | 
| Νέο VFR -H απόλυτη hitech μοτοσυκλέτα | vtheo | Άλλες εταιρίες | 7 | 10-10-2009 20:10 | 
| Mια βραβευμένη ταινία μικρού μήκους βασισμένη σε πραγματικό γεγονός!! | zervas | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 23-08-2009 13:17 | 
| Τουρκική ταινία για τα επεισόδια κατά των Ελλήνων της Πόλης. | Arkas | Κινηματογράφος | 5 | 09-03-2009 11:41 | 
| Διαλέχτε avatar | leonidas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 07-01-2009 17:29 |