![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάποια στιγμή πρέπει να μπει μια τάξη σε αυτή τη χώρα.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις αποδείξεις και το μέτρο αυτό γιατί απλά δεν μπορώ να κρύψω τίποτα. Πληρώνω τους φόρους μου κανονικά όπως πρέπει, ας τους πληρώσουν τώρα κανονικά και όλοι αυτοί που είχαν μάθει αλλιώς. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη για την έκφραση αλλά "τρίχες", το μέτρο έχει δοκιμαστεί και έχει αποτυχεί όπως όλα που σχεδιάζονται στο πόδι από άσχετους που κατέχουν θέσεις. Ας πιάσουν καμιά δεκαριά λογιστές που ξέρουν όλα τα κόλπα ας τους δώσουν 5 φράγκα που θα πιάσουν τόπο και να μπλοκάρουν όλες τις λαμογιές που γίνονται και που αυτοί οι ίδιοι έχουν ανακαλύψει, ας κάνουν νόμους που δεν αφήνουν παραθυράκια για τους ίδιους, που όμως εκμεταλλεύονται και οι άλλοι (βλέπε offshore, παρεπιπτώντος δεν ακούγετε τίποτα για έλεγχος σε τέτοιες εταιρείες). Άς υποχρέωσουν όλες τις επιχειρήσεις που κάνουν "Α" τζίρο να κάνουν όλες τους τις πληρωμές μέσα από τράπεζες και μετά βλέπουμε.
Έχω και μία απορία, όταν βγαίνουμε με το φόρουμ καμιά εικοσαριά άτομα σε ταβέρνα ή σουβλατζίδικο πως θα γίνει να παίρνει ο κάθε ένας την δική του απόδειξη, θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιός έφαγε τις πατάτες...... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να συμπληρώσω ότι τις τελευταίες μέρες πολλοί πελάτες μου ζητούσαν να αγοράσουν πράγματα χωρίς απόδειξη και να έρθουν με τον καινούργιο χρόνο να τους την δώσω..
Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άραγε, τα βενζινάδικα μπορούν να κόβουν αποδείξεις λιανικής ή μόνο τιμολόγια; Κι αν κοβουν, περνάνε αυτές στην εφορία;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστείτε γλέντια στα τέλη του 2010, (εάν βεβαίως ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο!
![]() "Έχω υδραυλικούς πολλούς, αλλάζουμε με τους γιατρούς σου;" ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οι κλίσεις τις τροχαίας πάνε στις αποδείξεις ???
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ασφάλεια: Περί των υγρών των φρένων !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 02-12-2009 19:44 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 00:22 |
Μέχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode | wolferin | Ελλάδα | 5 | 27-05-2009 01:58 |
BMW G 650 GS, η επαναφορά των μονοκύλινδρων! | nikosf800 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 20-05-2009 09:35 |
Κυριακή των Βαϊων. | Arkas | Επικαιρότητα | 3 | 12-04-2009 20:40 |