Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis
Επειδή λοιπόν κάποιοι, δυστυχώς, δεν έχουν δύναμη να αντιδράσουν, αυτό πρέπει να ισχύσει και για τους υπόλοιπους;;;; Δηλαδή, όπως έλεγε κι ο συχωρεμένος ο Χριστόδουλος "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα";!;!;!;! 
Και βέβαια, όπως σε κάθε τομέα, υπάρχουν όλα τα "είδη", έτσι κι εδώ θα υπάρχουν οι πονηροί και βολεψάκηδες... όμως αυτό δεν είναι λόγος να ξεπουλάμε την χώρα μας.
Τότε επειδή μέσα στην αστυνομία υπάρχουν μερικοί κομπλεξικοί, προκειμένου να την "εξυγιάνουμε" να την πουλήσουμε στο Ισραήλ, την εφορία στους Ελβετούς, την αεροπορία στους Άραβες (το κάναμε ήδη βέβαια!!!), την Μάνη στους Γερμανούς ( και αυτό το κάναμε!!!) και την περηφάνια μας στους γύφτους...
Μετά θα μαζευτούμε στο Σύνταγμα και θα διαδηλώσουμε εναντίον των σκοπιανο/αλβανο/τουρκο/πακιστανών, γιατί μας θίγουν την εθνική αξιοπρέπεια!!!!!
Κοίτα Γιώργο, σέβομαι τις απόψεις σου, όχι πάντα γιατί συμφωνώ, αλλά κυρίως γιατί σε θεωρώ έντιμο και αξιοπρεπή. Θα ήθελα όμως να σχολιάσω πως, πάντα κατά την γνώμη μου, αναλώνεσαι πολλές φορές στην εξειδικευμένη λεπτομέρεια (πραγματικά άριστος σε αυτό τον τομέα), με αποτέλεσμα να σου διαφεύγει μερικώς η ουσία. Το σχόλιο αυτό δεν κρύβει κανενός είδους ειρωνία, αντίθετα είναι μία φιλική (αν μου επιτρέπεις) παρατήρηση. Πάντως αύριο το πρωί, θα είμαι στο Ικόνιο στο "MSC ACCRA"... αν είναι ο δρόμος σου έλα να πιούμε καφεδάκι.  
|
δυστυχως ημουν στις 05/01/10 στο CSAV PYRINEE και στις 06/01/10 στην ραδα σε άλλο πλοιο κι ετσι προτιμω να παραμεινω στο σπιτι και στην στερια αυτο το Σ/Κ!!!
Ισως και να εχεις δικιο, αλλα κατ'εμε η λέπτομερεια(ες) φτιαχνουν την ουσια του πραγματος!!!!!!!
Δεν θεωρισα ποτε οτι ειρωνευεσαι και παντα , μα παντα, οι φιλικες, συναδελφικες παρατηρησεις ειναι παντα επιτρεπομενες και παντα προς συζητηση!!!
Αν εχεις τηλεφωνο στο προφιλ σου θα σε παρω να συναντηθουμε καποια στιγμη στο Σ.ΕΜΠΟ οταν υπαρξει λιγο κενο σε καποιο καραβι που θα εχω!!! Αν οχι στειλε το με ΠΜ¨!!