![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
town mate φαντάζομαι!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στα 18 μου στα κλεφτά (και μόνο τα βράδυα) ενός μπάρμπα μου.
Από τα 21 ιδιοκτήτης... |
|
|||
|
|||
![]()
Στα.....(μην μαςκλεισουν και μεσα,,,) σε διακοπες στο νησι μου Κρητη, ενα αυτοματο hond dj 50s μετα ενα 50αρι hond ns 50f με τελικη 110!!!!(ακομα θυμαμαι την βρωμα απο την εξατμιση)μετα τα κλασσικα στρογγυλοφαναρα....των 50 cc και απο τα 21 κατοχως πλεον ενος παπαρου 97 cc!!!! Θυμαμαι σαν χτες οταν το πρωτοκαβαλησα.....επιτελους .....ΔΙΚΟ μου!!!! Ολος ο ΚΟΣΜΟΣ μπροστα στις ροδες μου!!!!(απιστευτο συναισθημα...........) αντε για να μην χαλασω το ποστ αν θυμαμαι καλα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νικολακη απο .....μικρος στα βασανα ε??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μηχανη εδω και 3 μηνες.Scooter και vespa απο 38.ειμαι 43
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ακριβως
![]() Και μαλιστα θυμαμαι σαν τωρα τους φιλους μου (που ειχαν ολοι GLX) να μου λενε να μην αγορασω μηχανακι με διαφορικο γιατι... σπαει ![]() ![]() ![]() ![]() Εχεις δικιο σ'αυτο, αλλα οχι για το δικο μου μηχανακι ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ομοιοπαθής με τον boxer, από 14 με ένα lead ss50cc και μετά με ένα καινούριο Yamaha town mate 50cc, από τα 16, που έγινε 79cc όταν κόλλησε κάπου στα γιάννενα
τέλος το θηρίο κάπου στα 32 |
|
|||
|
|||
![]()
απο τα 18 μου ενα50αρι σκουτερ yamaha ct50.το οποιο σκουτερ πουλησα στο πρωτο ετος στη θεσσαλονικη και πηρα ena yamaha fz-400 χωρις καν να ξερω να οδηγω!με ενα φιλο πηγαμε μπροστα στο λευκο πυργο και εκει εμαθα!-νεανικες μα.....κιες-.μετα επωληθη γιατι ολο χαλασμενο ηταν και πηρα ενα yamaha xt250t.με αυτο εκανα την πρωτη μεγαλη βολτα-θεσσ/νικη-αθηνα και μαλιστα νυχτερινη ωρα, με εξοπλισμο ενα κρανος LEM και ενα υφασματινο μπουφαν.μετα πηρα ενα honda cbsuperfour,απιστευτο μηχανακι.μετα ενα transalp 600 1998 μοντελο.μετα ενα βαραντερο 2003 και τωρα τη μπεμπα που απο τι φαινεται θα γερασουμε μαζι!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από τα 42 μου, και έχω την απορία γιατί όταν στρίβεις δεν στρίβει το τιμόνι, αλλά πρέπει να γέρνεις τον ώμο σου;
Γιατί δεν με πέρνουν μαζί στις εκδρομές οι φίλοι μου και μου λένε θα είμαστε εκεί έλα μόνος σου ; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οδηγούσα vespa απο τά 18,συνέχισα μέ scooter για 4 χρόνια καί τά τελευταία 7 χρόνια οδηγώ μηχανές. Είμαι 42.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H φιλία και πόσο διαρκεί .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 4 | 23-10-2009 14:48 |
Πόσο χρονών είστε ???....... στο μυαλό ??? | EOD-K9 | Χιούμορ | 21 | 08-10-2009 02:31 |
Φίλοι και γνωστοί επηρεάζουν πόσο τρώμε, επιβεβαιώνουν ψυχολόγοι | wolferin | Διάφορα | 2 | 04-09-2009 20:57 |
30 χρονών | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 25-08-2009 13:55 |
Απο πηδηματα πως πατε; | georgekostas | Αστεία Video | 10 | 27-07-2009 12:40 |