![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Μηχανοβιος εισαι και φαινεσαι οοοοοουστ απο εδω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εκ παραδρομης, του ξεφυγε!!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....φιλε Φάνη !...απο κατανάλωση ειδες σημαντική διαφορα?...εννοω ειναι το καυσιμο ή η αφαιρεση του καταλυτη η αιτια που το ελευθερωσε τοσο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο Φάνης, μας έστειλε τις "καμπύλες" του δυναμόμετρου,
για να "πεισθούμε" .... ![]() ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με συγχωρειτε αλλα τα παραπανω δεν λενε τιποτε, πρωτον διότι ειναι κομμενη η κορυφωση των διαγραμματων και δευτερον δεν εχουμε τα πρό της μετατροπης διαγραμματα για να κανουμε συγκρισεις!! αυτο ειναι το σημαντικοτερο!! Διοτι επι παραδειγματι η τρυπα στις 4800 και τις 6500 στρ της ιπποδυναμης και η μεγαλειωδης τρυπα της ροπης στις 4700-4800 ισως να μην υπηρχε με τα μαμα εξαρτηματα!!! Ακομα η συγκριση θα μας εδιχνε τι βγαζει το μαμα στις 2200-7500 και τι το πειραγμενο!!!!Γιατι αν στις π.χ. 4100 το μαμα ειχε 65 ιππους και 10,5 κιλα ροπης αντι των 60 και 10,2 αντιστοιχα του διαγραμματος σαφως (για καθημερινη χρηση και ταξιδια) το ''μαμα'' ειναι προτιμοτερο!!!! Σημ. Μιλω απο τεχνικης σκοπιας και οχι για να αμφισβητησω οτιδηποτε και οποιονδηποτε!!!! Ακομα, τα στοιχεια ατμοσφαιρικης καταστασης (θερμοκρασια και hpa) για την ημερομηνια 07/01/2010 τα οποια αναγραφονται στα χαρτια ειναι ακριβη κι ετσι καμια αμφισβητηση δεν υπαρχει σε αυτο το θεμα!! Last edited by GeorgeP; 12-01-2010 at 16:27. |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια ας μου δωσει καποιος μια φωτογραφια του GeorgeP να τον βρω και νατον πατησω μπας και ηρεμησει!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Στον "δίνω" στεγνάαααααααα ..... ![]() ![]() Σου στέλνω με pm, την φωτό, σε υψηλή ανάλυση, καθώς και οδό κ αριθμό διαμονής .... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
εγω παντως ρε παιδια οταν με περασε ο φανης δεν προλαβα ουτε να τον δω αυτον και τα αλογα του οσα και να ητανε!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη το δικο μου το 1150ADVE που ειναι χωρις καταλητη (με Υ),Termignioni carbon ξεταποτη,φιλτρο KN και τσιπακι στον εγκεφαλο ποσο να εχει αυξηθει η ιπποδυναμη απο 85hp?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΝ ΤΟ COSMOPOLITAN ΤΟ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΝΤΡΕΣ | MARK | Χιούμορ | 3 | 02-12-2009 21:55 |
'' ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ '' | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 2 | 02-12-2009 09:59 |
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ… | georgekostas | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 13:09 |
ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ SECTION ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ FORUM (btw έχω ένα θέμα) | NLS | Διάφορα | 28 | 08-03-2009 01:46 |
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ? | p.l. | Διάφορα | 4 | 17-02-2009 18:13 |