![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τοοοοοοσοι πολλοι θα ειμαστε??!?!?? χααχχαχαχααχα
![]() ![]() Παμε νωρις γιατι δεν ξερουμε τι θα βρουμε εκει επάνω!!! Αν ολα πανε καλα γυρναμε και απο χωμα!! Σπιτι μεσημεριανες ωρες οχι μετα της 2.... (αν ολα πανε καλα) παρακαλω πολυ μην αργησουμε γιατι θα εχει ασχημο καιρο και δεν ειναι και οτι καλυτερο να περμενεις..... Α καμερα να παρω? ή μονο φωτογραφικη?.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φωτογραφική θα έχω κ εγώ μαζί μου!!..είναι κ αδιάβροχη!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ναι αλλα ειναι BMW????? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ...άσε Τάκο το έχω μπερδέψει το θέμα...για bmw το πήγαινα..κ olympus μου βγήκε!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ελα ρε και μου παει το στυλ Ξανθοπουλου!!!!δεν το κανω για μενα για την φουκαργιαρα την μανα μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εχω κατι αυτοκολλητα BMW θα τα βαλουμε να την κανουμε BMW!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θες να μου πεις οτι θα ειμαστε σπιτι 2 το μεσημερι??? ![]() μαλλον απο τις 2 και μετα θες να πεις... ![]() ![]() θες και καμερα ρε βεντετα!!χαχαχαχα ![]() ![]() ![]() οτι γουσταρεις παρε αδερφε!!!μην ξεχασεις σκηνοθετη,μανατζερ,κομπαρσους και κασκαντερ (για τα δυσκολα περασματα και τις σαβουρες) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν φυγουμε 8κ30 και πανε ολα καλα 2 η ωρα πες στην γυαικα σου να εχει το μπανιο ετοιμο!!!!!!!! ![]() ![]() λεω να την παρω και βλεπουμε αναλογα την βροχη.... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαββατο 16/1 στο δρομο με τις λασπες!! | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 143 | 17-01-2010 00:22 |
Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες 2010 (Trailer) | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 01-10-2009 02:24 |
Το βίντεο με τις 2.000.000 θεάσεις | Alext | Κόσμος | 7 | 29-09-2009 15:32 |
Formula BMW: O Γιώργος Κατσίνης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Spa! | riko46 | Αγώνες | 3 | 03-09-2009 13:18 |
Πρέπει να προσέχουμε με τις ..μπαλακλάβες.. | kostas_366 | Επικαιρότητα | 10 | 18-03-2009 18:42 |