![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Παρόλο που λένε ότι,
η μοτό, η οδοντόβουρτσα κ η γυναίκα ..... την έχω δώσει σε γνωστούς για βόλτα ή για εξυπηρέτηση ... Μου ακούγεται αδιανόητο, να μου πεις, Νίκο δώσε μου την μηχανή σου να πάω σε μια δουλειά, ή δώσε μου την μηχανή σου για να δω αν κάνει κάποιο θόρυβο σαν την δική μου, και να σου πω.... ξέρεις ....εγώ ..δεν .... Πιστεύω ότι στις ηλικίες μας κ στην παρέα μας, όποιος καβαλήσει την μηχανή σου, θα την προσέξει περισσότερο κ απ' την δική του !!!! Αν τώρα, γίνει "η στραβή" ..... τί να κάνουμε ;;;;; ![]() ![]() ![]() Όλα μέσα στο "παιχνίδι" είναι .... ![]() Άλλωστε, μπορεί να συμβεί κ το αντίθετο. Να πάρω εγώ την μηχανή σου, και να της κάνω εγώ ζημιά ... ![]() .
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θα ήθελα την γν'ωμη σας | chgouras | Μπότες | 11 | 13-10-2009 17:48 |
| Πως να κοιμήσετε το μωρό σας αν έχετε Linux!! | Alext | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 07-09-2009 22:50 |
| Μην αφήνετε τη μηχανή στη γιαγιά σας... | georgekostas | Χιούμορ | 20 | 31-08-2009 17:44 |
| Έκανε το γύρω του θριάμβου... και έπεσε από την μηχανή! | Black_Shadow | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 25-08-2009 00:48 |
| Παραλία? Ναι γιατί όχι? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 8 | 08-06-2009 18:22 |