![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σαν το Senna δεν υπάρχει άλλος ......
Τον Sumi δεν τον πάω ! |
|
|||
|
|||
![]()
μηπως ειναι ωρα να ξεκαβαλησει λιγο το καλαμι?????
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ελα ντε...
|
|
|||
|
|||
![]() Συμφωνώ σαν τον A.Senna κι εγώ δεν νομίζω να δούμε αλλά και ο Μ. Schuhmacher δεν είναι σαν τους λαπάδες που είδαμε φέτος. Μην ξεχνάμε πως οι οδηγοί είναι εγωιστές πάνω απ' όλα, οπότε μην περιμένετε φιλίες. Οι κόντρες πάντα υπήρχαν ή ξεχάσαμε τον Senna vs Prost στην εποχή τους ?? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για να γίνεις ΟΔΗΓΟΣ και παγκόσμιος πρωταθλητής πρέπει να είσαι και λίγο αλήτης, πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν άντρας και οχι να είσαι θύμα του marketing (βλέπε τον χλε χλε Hamilton) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και κανείς, από όσο ξέρω, δεν σταμάτησε να βοηθήσει άλλον οδηγό, όπως έκανε κάποτε ο Senna ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για το πρωτο βιντεακι ειναι το μεγαλητερο καραγκιοζιλικη της F1 οσο για το δευτερο βιντεο τι να πω εκτος το οτι εγινε η τριχα καγκελο τετοιος οδηγος ενας στα χιλια χρονια!!!!!αυτο το πραγμα εχει γινει μια φορα...ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ SΤΗΝ F1 |
|
|||
|
|||
![]()
πρεπει να αναγνωρισουμε και τις ικανοτητες του ομως...............
![]() ![]() ![]() ο shcumi,οπως και πολλοι αλλοι αθλητες,ειχε συμβολαια με αστρονομικα ποσα και λογικο ηταν να γινονται μαγειρεματα μεσα στην ferrari..... ![]() ![]() στα τοσα πρωταθληματα και τοσα απιαστα ρεκορ που εχει κατακτησει,ειχε και πολυ ασχημες στιγμες,αλλα ηταν τεραστιος οδηγος.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν ειναι καλος οδηγος..λεω οτι ειναι καβαλημενος ο τυπος!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντιδρούν οι υπάλληλοι της Mercedes-Benz για το μισθό του Schumi!!!!!!!! | riko46 | Αυτοκίνητο | 5 | 05-01-2010 19:42 |
Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 19:26 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 21:57 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |