![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γιατι και εσυ που τις ειχες και τις 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειχα μαζι μου και αυτην που τις γεμιζει........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ισως πρέπει να υπολογισθεί και η δεξιόστροφη ροπή που έχει η μηχανή σε περίπτωση απότομου γκαζιού στη στροφή!
|
|
|||
|
|||
![]()
syan δηλαδη λογω ροπης πια ειναι καλλιτερη βαλιτσα η δεξια η η αριστερη?
δεν θελω να βαλω δυο, εαν βαλω δυο προτιμω να οδηγω αυτοκινητο, ειναι το ιδιο πρακτικο. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω πιστευω εστω και τριβαλιτση η μηχανη,κινησαι πολυ πιο ευκολα απ'οτι μ'ενα αυτοκινητο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου δεν αυτο που θα προτεινα εγω ειναι να δοκιμασεις να βαλεις στην κουκλα σου την μια και να το δεις στην πραξη....προσωπικη μου αποψη----ΑΝ εισαι συντηριτικος οδηγος--απο εκει και περα ιδιαιτερο προβλημα δεν θα εχεις(εννοειτε οτι στα υποψιν παιζουν η αλλαγη κεντρου βαρους και γενικοτερα η συμπεριφορα της μοτο)απο εκει και περα απλα βλεπεις το ποσο χωρο θες.....η δεξια(λογω εξατμισης ειναι πιο βολικη στον δρομο....αλλα.....απο φορτωμα...αστα να πανε....
απο την δικη μου εμπειρια με οδηγηση----ΥΠΟ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ και ΜΟΝΟ----στην κινηση και το μποτιλιαρισμα...ειτε με μια πλαινη ειτε με 2 δεν θα δεις ιδιαιτερη διαφορα....ισα ισα που και με τις 2----ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ---λογω ζυγισματος της μοτο...οδηγειτε και ελισσετε πολλυ πιο ευκολα,,,, παντως .....μην σε φοβιζει ο ογκος των 2 βαλιτσων......κουμανταρετε ποπυ ευκολα....οι κοριτσαρες μας ξερουν πολυ καλα να κρυβουν τα κιλακια τους....και τα .....φουσκωματακια τους.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σωστος!!! |
|
|||
|
|||
![]() Αυτο ακριβως ποιος στο ειπε?!?!?!? Οτι ειναι επικινδυνο μονο μετα απο τα 100?!?!??!?!?!?! Αν βάλεις την μια αλλαζει τελειως η γεωμετρια της μοτο.!! Ή και τις 3 ή 2 με ενα λουκανικο ή μονο την πισω(και αυτο σε ταξιδι απαγορευεται) Η γεωμετρια της μοτο ειναι μια |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ετσι..............να μην τρελλαθουμε κιολας ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καγκελα για πλαινες βαλιτσες F800GS | mrdaellis | Ζήτηση | 4 | 14-01-2010 04:38 |
πωλουνται πλαινες βαλιτσες αλουμινιου καινουργιες | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 21 | 02-12-2009 01:22 |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 00:38 |
πλαινες βαλιτσες για gs 1200 μαμα | thirio | Ζήτηση | 1 | 08-09-2009 11:50 |
ζητηση πλαινες βαλιτσες για 1200GS | GEO_K | Ζήτηση | 6 | 17-03-2009 19:41 |