![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ετσι ακριβως.............με την μονη διαφορα οτι,η διαδικασια στα μηχανηματα του ΛΑΙΚΟΥ,διαρκει γυρω στα 20 -30 λεπτα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις δικιο.Απλα το Υγεια συνεργαζεται με το Γεννηματα και δεν γινεται πουθενα αλλου να παμε.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια θα ηθελα να ευχαριστησω οσους ενδιαφερθηκαν και πηγαν να κανουν την διαδικασια για τα αιμοπεταλια.
Αυριο θα ξεκινησουν οι πρωτοι να δινουν.Οι υπολοιποι θα σας ειδοποιησω για το ποτε πρεπει να πατε να δωσετε, εφοσον το δειγμα βγει ΟΚ. Δυο ατομα καθε φορα ανα εβδομαδα χρειαζεται να πηγαινουν. Δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι πολυ αισιοδοξα. Ο γαμπρος μου εχει μεταφερθει στο Γενικο Κρατικο Γεννηματας και εκει θα συνεχισει τον αγωνα του! Ο δρομος ειναι μακρυς και οι πιθανοτητες μικρες. Η ελπιδα ομως πεθαινει τελευταια. Ευχομαι να πανε οσο γινεται καλα τα πραγματα και να μπορεσει να χαρει οσα περισσοτερα χρονια μπορει ακομα. Σας ευχαριστω πολυ και οποιος αλλος επιθυμει να δωσει αιμοπεταλια ας με ειδοποιησει. Διοτι αιμοπεταλια θα χρειαζεται αρκετα συχνα να παιρνει. Σας ευχαριστω πολυ μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Σήμερα πήγαν για "έλεγχο" ο Κώστας κ ο Κώστας .... ntinopoulos & gsmaniac .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το ξερω Νικο. Με πηραν τηλεφωνο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα ηθελα για μια ακομα φορα να ευχαριστησω οσους ενδιαφερθηκαν και πηγαν να δωσουν δειγμα για τα αιμοπεταλια.
Ο γαμπρος μου εχει κανει δυο χημειοθεραπειες μεχρι στιγμης και εχουν αξιοποιηθει τα αιμοπεταλια που εδωσαν οι δοτες της Παρασκευης. Υπαρχουν αρκετα ατομα στην αναμονη που οταν χρειαστει θα πανε να δωσουν αιμοπεταλια. Ισως χρειαστουν κι αλλοι. Θα δουμε ομως. Απ οτι φαινεται ο οργανισμος του ανταποκρινεται αρκετα καλα. Δεν ξερουμε ακομα ποτε και αν εχει διαφυγει τον κινδυνο. Ειναι πολυ νωρις αλλωστε. Και εχει πολυ δρομο μπροστα του να διανυσει. Μακαρι να πανε ολα καλα. Σας ευχαριστω πολυ και παλι. |
![]() |
|
|