![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΣΙΘΙΩΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ραντεβού (για τους Χανιώτες) στις 21/02 στις 11:00 στο ΒΙΟΠΑ (Κόμβος Σούδας με κατεύθυνση Ρέθυμνο) ή Απέναντι από το BP στις Βρύσες (Κονταρός) στις 11:30 Σε περιμένουμε!!! Καλωσόρισες στο GS forum! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Στελιο οταν ξαναδιωρθοσεις την λιστα βγαλε το ερωτηματικο και απο εμενα.κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι μονος (δυστυχως).Αντε και καλη μας βολτα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Gazi ...................(Διπλός)
2. Saitman ................(Μονός) 3. Fanisgs ................(μονός) 4. Στάθης-βαραντερο .......(μονός) 5. Μάνος-vstorm ...........(μονός) 6. Geo K ..................(μονός) 7. Albatros ............... ? 8. Gelasios................ (μονός) 9. Manousos ............... (μονός) 10. Giorgos gs ............ (Διπλός) 11. Alfa 7 ................ (μονός) 12. Φίλος Alfa 7 .......... (μονός) 13. Φίλος Alfa 7 .......... (μονός) 14. Freeman ............... (μονός) 15. EOD K9 ................ ? 16. Corsair ............... ? 17. Katsab................. (Διπλός) 18. Pirate ................ (μονός) 19..??????????????????????? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εσενα αντρα μου εννοω!καιρο εχω να σε ακουσω!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 21-07-2011 23:59 |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 21:12 |