GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 18-02-2009, 14:31
vtheo Ο/Η vtheo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Π.Φάληρο,Αττικής
Μoto: R1200 GSA
Προεπιλογή Απάντηση: Χωματινη μονοημερη αποδραση Αγραφα 22-3-2009

Απίστευτος προορισμός!Μέρη παραδεισένια!Το έχω κάνει μία φορά!Και βέβαια άνετα το ξανακάνω!Δύσκολο όμως αυτές τις ημερομηνίες να ακολουθήσω λόγω δουλειάς.Αν κάτι αλλάξει στο προγραμμά μου θα δώσω το παρόν μου.

Πολύ καλή πρόταση για απόδραση φίλε emix,
με το καλό και πολλές συμμετοχές εύχομαι

Y.Γ (Αναμνηστική φωτό,με τα φιλαράκια στο βουνό, στο δρόμο από Άγραφα προς Λίμνη Πλαστήρα Οκτώβριο 08)
Reply With Quote
Παλιό 18-02-2009, 22:55
fire red! Ο/Η fire red! βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: πατρα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Χωμάτινη μονοήμερη απόδραση στα Άγραφα Κυριακή 22 ή 29-3-2009

Φιλαρακι επειδη μιλαει η εμπειρια(wet & dirty),για Μαρτη η περιοχη με τις κατολισθησεις ειναι λιγο ακυρη!Εχω κανει την διαδρομη με φιλαρακια,αλλα καλυτερη εποχη!Αποψη μου παντα!Καλα να περνας!
Reply With Quote
Παλιό 19-02-2009, 00:05
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Προεπιλογή Απάντηση: Χωμάτινη μονοήμερη απόδραση στα Άγραφα Κυριακή 22 ή 29-3-2009

Παιδια σεβομαι και αξιολογω τις παρατηρησεις σας.
Εφοσον οντως η περιοχη δεν παρεχει ασφαλεια μπορει ν ακυρωθει.
Για την ωρα παραμενει ως εχει μεχρι να συλλεχθουν περισσοτερες πληροφοριες.
Reply With Quote
Παλιό 21-02-2009, 19:20
Mariner Ο/Η Mariner βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Περιοχή: Αθήνα
Μoto: ΚΤΜ 990 Αdventure

Αν πραγματοποιήθεί στις 29 κ δεν έχω καμια περίεργη βάρδια στην δουλειά θα ακολουθήσω κ εγώ
Reply With Quote
Παλιό 22-02-2009, 16:52
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro

Μια πρωτη σκεψη και χαραξη της διαδρομης φαινεται στον χαρτη που εχω βαλει με μπλε χρωμα.
Σκεφτομαι να μπουμε χωμα απο χαμηλα, μετα το Καρπενησι δηλαδη στο Κερασοχωρι και ν ανεβουμε προς τα πανω μεχρι την λιμνη Πλαστηρα στο Νεοχωρι.
Ενας γνωστος μου ξερει τα μερη θα μου δωσει περισσοτερες λεπτομερειες και ακριβη χαραξη της διαδρομης.
Οσοι εχετε παει σ αυτα τα μερη οποιαδηποτε συμβουλη ειναι δεκτη. Φυσικα αν ξερετε καμια αλλη καλυτερη διαδρομη πειτε μου ποια ειναι να την βαλω στο Navigator.
Συμμετοχες δεν βλεπω, αλλα σιγουρα ειναι πολυ νωρις.
Attached Images
File Type: jpg kerasochori-Neochori Agrafa.jpg (121.4 KB, 10 views)
Reply With Quote
Απάντηση

Tags
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw

Κανόνες καταχώρησης