![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απίστευτος προορισμός!Μέρη παραδεισένια!Το έχω κάνει μία φορά!Και βέβαια άνετα το ξανακάνω!Δύσκολο όμως αυτές τις ημερομηνίες να ακολουθήσω λόγω δουλειάς.Αν κάτι αλλάξει στο προγραμμά μου θα δώσω το παρόν μου.
Πολύ καλή πρόταση για απόδραση φίλε emix, με το καλό και πολλές συμμετοχές εύχομαι Y.Γ (Αναμνηστική φωτό,με τα φιλαράκια στο βουνό, στο δρόμο από Άγραφα προς Λίμνη Πλαστήρα Οκτώβριο 08) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαρακι επειδη μιλαει η εμπειρια(wet & dirty),για Μαρτη η περιοχη με τις κατολισθησεις ειναι λιγο ακυρη!Εχω κανει την διαδρομη με φιλαρακια,αλλα καλυτερη εποχη!Αποψη μου παντα!Καλα να περνας!
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια σεβομαι και αξιολογω τις παρατηρησεις σας.
Εφοσον οντως η περιοχη δεν παρεχει ασφαλεια μπορει ν ακυρωθει. Για την ωρα παραμενει ως εχει μεχρι να συλλεχθουν περισσοτερες πληροφοριες. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν πραγματοποιήθεί στις 29 κ δεν έχω καμια περίεργη βάρδια στην δουλειά θα ακολουθήσω κ εγώ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια πρωτη σκεψη και χαραξη της διαδρομης φαινεται στον χαρτη που εχω βαλει με μπλε χρωμα.
Σκεφτομαι να μπουμε χωμα απο χαμηλα, μετα το Καρπενησι δηλαδη στο Κερασοχωρι και ν ανεβουμε προς τα πανω μεχρι την λιμνη Πλαστηρα στο Νεοχωρι. Ενας γνωστος μου ξερει τα μερη θα μου δωσει περισσοτερες λεπτομερειες και ακριβη χαραξη της διαδρομης. Οσοι εχετε παει σ αυτα τα μερη οποιαδηποτε συμβουλη ειναι δεκτη. Φυσικα αν ξερετε καμια αλλη καλυτερη διαδρομη πειτε μου ποια ειναι να την βαλω στο Navigator. Συμμετοχες δεν βλεπω, αλλα σιγουρα ειναι πολυ νωρις. |
![]() |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|