![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
>
> > > > Ήταν κάποτε μια οικογένεια σαν > όλες τις άλλες, ευτυχισμένη, > θεοσεβούμενη, > > μέχρι την ημέρα που η δεκάχρονη > κόρη έκανε την ακόλουθη > ανακοίνωση: > > - "Δεν είμαι πια παρθένα!" > > Μια θανατική σιγή απλώθηκε σε > όλο το σπίτι.... Νέκρα... Κι ύστερα > άρχισαν οι > > φωνές και το ξεκατίνιασμα: > > Πρώτος πρώτος φώναξε ο μπαμπάς > στη μαμά: > > - "Δε ντρέπεσαι μωρή.... Εσύ τα > φταίς! Μάνα είσαι εσύ ή γυναίκα > του δρόμου... > > Δε ντρέπεσαι που ντύνεσαι σαν > πόρνη και βάφεσαι σα γουρούνα με > οίστρο. Για > > να μην αναφερθώ στο λεξιλόγιό > σου. Λες συνέχεια βρωμόλογα και > πετάς > > σεξουαλικά υπονοούμενα μπροστά > στη μικρή!" > > Μετά ο μπαμπάς τάχωσε και στην > εικοσάχρονη αδελφή της μικρής: > > - "Κι εσύ μωρή, που το κάνεις > στον καναπέ μ' εκείνον τον > μαλλιά με τα > > σκουλαρίκια κάθε φορά που > λείπουμε απ' το σπίτι και όλα > αυτά μπροστά στη > > μικρή! Τις προάλλες βρήκα μωρή > σπέρμα πάνω στο μαξιλάρι που > κάθισα!! Για να > > μη μιλήσω για το δονητή που > έχεις κρυμμένο στο συρτάρι σου. Ή > νόμιζες πως > > δεν το ήξερα;" > > Μετά ακούστηκε και η μαμά, που > ούρλιαξε στον μπαμπά: > > - "Για μια στιγμή! Για μια > στιγμή! Μιλάς εσύ που ξοδεύεις το > μισό μισθό σου > > σε ροζ τηλέφωνα και αλλοδαπές > και τις χαιρετάς και μπροστά στο > σπίτι μας και > > δεν σου καίγεται καρφί που η > μικρή είναι μπροστά και τις > βλέπει; Που γυρνάς > > κάθε Παρασκευή με σημάδια από > κραγιόν στο λαιμό και κόκκινα > ρουφήγματα; Κι > > από τότε που βάλαμε στο σπίτι > μας δορυφορική κάθεσαι και > βλέπεις > > τσοντοκάναλα πρωί βράδυ κι όλα > αυτά μπροστά στη μικρή! Για να > μην πω για τη > > γραμματέα σου, που έμαθα ότι σου > παίρνει και γω δεν ξέρω τι, και > κάθε τόσο > > τηλεφωνάει σπίτι και σε ζητάει > με την αισθησιακή φωνή της και > πολλές φορές > > απαντάει η μικρή!" > > Η μητέρα, τέλος, ιδιαιτέρως > συμπονετική, μαλακώνει και με > μάτια δακρυσμένα > > απευθυνόμενη στη μικρή > ψελλίζει: > > - "Πώς σου συνέβη αγγελούδι > μου; Σε βίασαν ή αποφάσισες εσύ > να πας με κάποιο > > συμμαθητή σου; Πες τα όλα στη > μαμά..." > > Έκπληκτη η μικρή απαντάει: > > - "Όχι μαμά. Απλώς η δασκάλα > άλλαξε το ρόλο που μου είχε > αναθέσει για το > > σκετσάκι των Χριστουγέννων και > από Παρθένα Μαρία θα είμαι > βοσκοπούλα |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||