|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 Απόσπασμα: 
 Εγω παιχταδορ το εχω και το φοραω στο Κ1200s και δεν νομιζω οτι εχει πολυ θορυβο.Βεβαια ο θορυβος ειναι ξεχωριστος για τον καθενα θα σου πω ομως το χρησιμο της υποθεσης.Σε ασχημο ατυχημα το οποιο ειχα το κρανος αυτο με εβγαλε ζωντανο. | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Απόσπασμα: 
 +1200 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 

Το έχω 2,5 χρόνια (+1της Γυναικας μου ). Είμαι ευχαριστημένος και από τον θόρυβο και πως μου έκατσε στην κεφάλα μου .Στον αντίποδα της γυναίκας μου δεν έκατσε ακριβώς . Θα ελεγα οτι είναι λίγο βαρύ για κράνος πόλης που η ταχύτητες είναι χαμηλές ,ώμος οταν βγεις στην εθνικη λογο σχεδιασμου ελαφρώνει Το σπαστικό για μένα είναι ο θόρυβος που κάνει όταν ανοίξεις τον ρινιαίο αγωγό ΑΑ το νέο ν6 είναι ποιο ελαφρύ αλλα τσούζει !! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 

Το φοράω εδώ και δύο χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα. Καθόσον είναι το μοναδικό κράνος μου, το χρησιμοποιώ καθημερινώς στην πόλη, αλλά και στα ταξίδια. Τώρα που χρειάζεται και η κυρά καινούργιο, System 5 της παρήγγειλα...   | 
| 

| |||
| 
 | |||
  εισαι τυχερος που δεν την ξερω ακου System 5 αφου υπαρχει System 6   | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Είναι πολλά τα λεφτά Κυριάκο... Άσε που δεν το παίρνω για τον εαυτό μου!   | 
| 

| |||
| 
 | |||
  Το κράνος στον αντίποδα της είπες να το βάλει, ενώ εσύ το βάζεις στο κεφάλι;;;;   | 
| 

| |||
| 
 | |||
       Τι γράφω ρε !!!   :sm5::sm5:Γιώργο παρατηρητικότητα ..........................(και διάβασμα ) καλα ακομα γελαω  ..............................................................................................................(.δεν το διορθώνω θα το αφήσω ετσι εχει πλακα ) Last edited by EOD-K9; 19-03-2010 at 07:25. | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Help..θέλω την γνώμη σας! | kostasx | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 02-12-2009 22:08 | 
| Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 19:14 | 
| 1250 gs την γνώμη σας!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 17 | 25-08-2009 12:39 | 
| Ποιά η γνώμη σας για τους Ρεθυμνιώτες | VILLY | Ελλάδα | 25 | 26-07-2009 12:45 | 
| Ποιά είναι η γνώμη σας για τη πώληση του Λιμανιού στους Κινέζους. | VILLY | Ελλάδα | 7 | 09-01-2009 17:49 |