Απάντηση: Απεργίες με αφορμή τα νέα μέτρα, συμφωνείτε ή όχι ;
Διαβάζοντας τα παραπάνω και με δεδομένο ότι είμαι δημ.υπάλληλος συμφωνώ με όσα ανέφεραν οι προηγούμενοι.Υπάρχουν δημ.υπάλληλοι 'κοπρόσκυλα' όπως αναφέρθηκε από κάποιον υπάρχουν και δημ.υπάλληλοι που ρισκάρουν τη ζωή τους κάθε μέρα.Αρα ενας διαχωρισμός δεν βλάπτει.
Εστω ότι θα αρθεί η μονιμότητα και θα γίνουν και περικοπές και θα ξανασυζητήσουν τα συνδικάτα όπως στην Γερμανία για διατήρηση των θέσεων και θα γίνουν και όλα όσα προτάθηκαν σε αυτήν τη συζήτηση.
Εγώ ρωτάω το εξής.Που θα βρίσκουμε χρήματα σαν χώρα αφού εκτός από τον τουρισμό δεν έχουμε άλλη σοβαρή πηγή εσόδου χρημάτων στην χώρα?Θα πέφτουν από τον ουρανό?γιατί μέχρι τώρα ζούσε το κράτος και οι περισσότεροι από εμάς με δανεικά κα πιστωτικές κάρτες.Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν το κράτος δεν μπορεί να δανειστεί άλλο και εμάς μας κόβουν τα δάνεια και τις κάρτες.
Αρα τα χρήματα που θα περικόψουν απο τους δημ. υπαλλήλους ή από τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που θα πάνε.?Στους βουλευτές μας και στους μεγαλοκαρχαρίες όπως πάντα.Γιατί αν μου αποδείξουν ότι τα χρήματα που κόβουν από εμένα θα σώσουν το κράτος τότε θα δώσω τα διπλά.
Αυτοί που τα κόβουν σήμερα ήταν και πριν κάποια χρόνια κυβερνηση και έχουν και αυτοί και οι άλλοι μερίδιο ευθύνης για το χάλι μας.
Με τις απεργίες οι οποίες ταλαιπωρούν τον κόσμο και την ομαλή ζωή μας βέβαια και δεν συμφωνώ.Υπάρχει κα άλλος τρόπος διαμαρτυρίας.Βλέπε Ιαπωνία ,Αμερική κ.λ.π.
Last edited by geolag; 16-02-2010 at 17:10.
|