![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστούμε..................
|
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραίες ιδέες, θέλω όμως να παραθέσω μια πληροφορία που έμαθα όταν κάποτε προσπάθησα να φυτέψω ντομάτες στο ...μπαλκόνι
Έψαξα σε διαφορα μέρη να βρω αυτα τα σακουλάκια με τα φυντάνια ντομάτας που θα τα μεταφύτευα στις γλάστρες. Παντού μου έλεγαν ότι η προέλευσή τους είναι από Αίγυπτο.... Σκέφτομαι λοιπόν ότι αν το φυντάνι εκ της Αιγύπτου έχει μεταλλαγμένη καταγωγή και εχει παράλληλα πουσαριστεί με φάρμακα για να φτάσει αυτά τα 20 εκ προκειμένου να πωληθεί..... τί ακριβώς κερδίζω ??? Ισως μόνο το γεγονός ότι δεν πρόκειται να το ψεκάσω με κάτι......λογικά όμως κουβαλάει γονιδιακά όλη αυτή τη "βρωμα"..... |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
....δυστυχώς ... Σ' αυτό το θέμα, είμαστε πολύ φτωχοί .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ένας μεταλαγμένος σπόρος λοιπόν,ναι..μπορεί να κρύβει κάποια μυστικά,αλλά δεν είναι επικίνδυνος όσο αναφορά την βρώση του. την χειρότερη ζημιά,τα ζαρζαβατικά γενικώς,την τρώνε απο την στιγμή που βγει ο καρπός και μετά.μέχρι να ωριμάσει. για να διατηρηθεί καθαρός ο καρπός απο ατέλειες και ζουζούνια τρώει τους ψεκασμούς.αν είναι όμως στα δικά σου χέρια θα παραμείνει καθαρός. και τέλος,στα μεγάλα γεωπονικά θα βρεις βλαστάρια και απο ελληνικές εταιρίες.εμάς εδω πάνω φέρνουν απο το αγρίνιο. χώρια ,που όταν γεμίσει το φεγγάρι μπορείς να βάλεις τα δικάσ ου σπόρια και να μην χρειστεί να αγοράσεις βλαστάρια |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ | george1968 | Μου τη δίνει που ..... | 19 | 10-02-2010 14:52 |
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! | danaos | Διάφορα | 16 | 02-02-2010 23:53 |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | boxerakias57 | Γενικά - Αναβάτης | 33 | 23-10-2009 19:48 |
ΤΡΩΜΕ ΔΟΥΛΕΜΑ.........!!! | DERTILAS | Επικαιρότητα | 13 | 28-04-2009 11:27 |
ΠΡΟΣΟΧΗ Χ 2 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 22-01-2009 21:59 |