![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως έχεις καμιά διεύθυνση-μαιλ-τηλ. να επικοινωνήσω?????
![]() ![]() ![]() Όχι για εμένα μωρέ, αλλά για εκείνο τον φουκαριάρη τον φίλο μου,που νομίζει ότι είναι οριζόντιο!!!!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Εδώ ταιριάζει το γνωστό τραγούδι...
Οι άντρες δεν υπάρχουν πιά, .....................τους πάτησε το τραίνο ..... ![]() Αλλιώς, τι εξήγηση να δώσει κανείς ....
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Kαι για ποιο λόγο να πάνε σ'αυτό το club;Δεν θα ταν καλύτερα όταν τις φλετάρουν σε δημόσιους χώρους αντί να τους γυρίζουν την πλάτη να απαντάνε και αυτές με τον τρόπο τους;
Σε μία φυσιολογική γνωριμία κοιτάζουν: αν το αμάξι σου είναι cabrio,αν αυτό που θα τους πεις ότι είσαι θα είναι κάτι εντυπωσιακό και τέτοια.... Στο άρθρο όμως που διαβάσατε το μόνο που κοιτάνε είναι τη φωτογραφία από το επίμαχο σημείο του αντρός!!! Καταλαβαίνεται λοιπόν περί τη κατηγορία γυναικών μιλάμε .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τωρα οσο για τη φωτογραφια με το μοριο...θα σου δωσω μια δικη μου να κανεις τη δουλεια σου!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
προτεινω να γραφτουμε στο club ως forum!
![]() θα προσφερουμε υπηρεσιες για φετιχιστριες(δερματινα ρουχα μηχανης με τρυπες στα επιμαχα σημεια,μπαλακλαβες κ.α)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
:sm5::sm5::sm5::sm5::sm5: Προτείνω δημοψήφισμα !!!!! να μπούμε ή να μην μπούμε |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι άλλο θα κάνουν οι διαφημιστές για να μας τραβήξουν την προσοχή ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 94 | 25-02-2010 17:22 |
| Τι αλλο θα δουμε!!!!!! | wet & dirty | Επικαιρότητα | 11 | 09-03-2009 16:23 |
| Άμα δε σε λένε **************!!! | vtheo | Διάφορα | 12 | 28-02-2009 20:29 |
| Τι λετε.....? | danaos | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 101 | 14-02-2009 18:39 |
| Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες : Kανεις δε θα σε θυμαται για τις κρυφες σου σκεψεις... | skippybi | Πολιτισμός | 2 | 30-01-2009 19:26 |