GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> ΑΝΑΒΑΤΗΣ > Γενικά - Αναβάτης

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 23-02-2010, 13:36
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΛΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ!!!

ρε παιδιά,μόνο οι ασφάλειες των οχημάτων μας καίει?
ξέρετε πόσα συμβολαια ζωής είχαν οι εταιρίες που έκλεισαν?
τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι που πλήρωναν μια ζωή?
που θα τρέξουν να βρουν το δίκιο τους? το μόχθο τους?
΄ξέρω οικοδόμο που πλήρωνε απο το 1983.
τρέχει με δικαστήρια (που άν θα γίνουν),απο το καλοκαίρι και δεν ξέρει τι του γινετε!
αυτός (και εγω μαζί του) δεν ξερει απο μετοχές,μικρές μεγάλες εταιρίες,off shore κ.λ.π
ξέρει ότι του έφυγε η μέση για να χτισει το βιός του και τώρα κάποιος γραβατάκιας του τα έκανε γαργάρα.
περιμένετε μόνο, να δείτε τι θα γίνει!
οταν οι περισόετροι το χωνέψουν ότι τα έχασαν..
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2010, 14:04
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παιδιά,μόνο οι ασφάλειες των οχημάτων μας καίει?
ξέρετε πόσα συμβολαια ζωής είχαν οι εταιρίες που έκλεισαν?
τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι που πλήρωναν μια ζωή?
που θα τρέξουν να βρουν το δίκιο τους? το μόχθο τους?
΄ξέρω οικοδόμο που πλήρωνε απο το 1983.
τρέχει με δικαστήρια (που άν θα γίνουν),απο το καλοκαίρι και δεν ξέρει τι του γινετε!
αυτός (και εγω μαζί του) δεν ξερει απο μετοχές,μικρές μεγάλες εταιρίες,off shore κ.λ.π
ξέρει ότι του έφυγε η μέση για να χτισει το βιός του και τώρα κάποιος γραβατάκιας του τα έκανε γαργάρα.
περιμένετε μόνο, να δείτε τι θα γίνει!
οταν οι περισόετροι το χωνέψουν ότι τα έχασαν..
Tιποτε δεν θα γινει αγαπητε μου!! Οπως και τοσα αλλα ετσι κι αυτο θα γινει ''γαργαρα'' οπως λες κι εσυ!!
Εχω τα παντα στην Commercial Value (Μοτοσυκλετα και ζωης για τον εαυτο μου) αλλα η προειδοποιηση απο τον ασφαλιστη μου, ο οποιος εχει το 87% του χαρτοφυλακιου του σε αυτην, ηρθε εγκαιρα και πριν καμια 15αρια μερες με μετεφερε σε άλλη ασφαλιστικη διασημη και πασιγνωστη!! ημουν τυχερος που συνεπεσε η ληξη του εξαμηνου στην commercial Value με την αρχη στην καινουρια ασφαλιστικη κι ετσι δεν μου φανηκε καθόλου!!!! Οι καλυψεις ειναι ακριβως οι ιδιες και το κοστος το ιδιο (ελαχιστα φθηνοτερο).
Η ιστορια με τις ασφαλιστικες ζωης εχει ξεκινησει εδω και καιρό, την αρχη την εκανε η ING πρωην Nationale Nederlanden η οποια εφυγε απο την Ελλαδα περυσι (εκλεισε τα γραφεια της) αφηνοντας εναν διαχειριστη (λεγε με Ευρωπαικη Πιστη) να διαχειριζεται τα ηδη υπαρχοντα συμβολαια της αφου εχει αναστηλει την εκδοση νεων συμβολαιων!!!!
Θα ακολουθησουν κι άλλες εταιρειες αγαπητοι συναδελφοι, η μια απο αυτες ηδη συζηταει πωληση της σε ιδιωτικο ομιλο του Εξωτερικου αλλα λογω του οτι ειναι σχεδόν κρατικη ακομη δεν εχει σκασει το πεπονι!!!

Αγαπητοι συναδελφοι, σαν πρωην ασφαλιστης στον κλαδο ζωης (1989-1992 στην Nationale Nederlanden) σας συμβουλευω να, οσοι εχετε παλια συμβολαια δηλαδη πριν το 1995, να κανετε ''εξαγορα συμβολαιου'' και να παρετε οτι σας αναλογει!! Σε καποιους αντιστοιχουν αρκετα χρηματα!!! Διότι αυτα τα παλια συμβολαια ειναι ''αγκαθι'' διαρροης χρηματων κι ενδεχεται να σκασουν πολλα κανονια εξ αιτιας των ορων που περιεχουν π.χ. ΄΄εγγυημενο κεφαλαιο στην ληξη'', ''εγγυημενο επιτοκιο'' - οι οποιοι μπηκαν για να τραβηξουν πελατεια αφου ηταν γνωστο σε όλους τους οικονομικους κυκλους της 10ετιας του '80 οτι το 22% επιτοκιο που ισχυε τοτε δεν θα ηταν παντοτινο - και να χασετε οχι μονον την αξια εξαγορας τους αλλα και τυχον αποζημιωσεις νοσοκομειακες αν τυχει και την περιοδο του ''κανονιου'' νοσηλευτηκατε σε κανενα ιδιωτικο νοσοκομειο ¨η περιμενετε ηδη αποζημιωση!!!
Πριν ομως απο την εξαγορα να εχετε βρει ασφαλιστικη εταιρεια η οποια θα σας δεχθει ως ησαστε και χωρις ''προυπαρχουσες ασθενειες''(ξερουν οι ασφαλιστες τι θα πει αυτο), ορος ο οποιος θα αναγραφει καθαρα στο νεο σας συμβολαιο!!

Ολα τα παραπανω συμβαινουν διότι το νομοθετικο πλαισιο της Ελλαδας που διεπει τις Α.Ε. εταιρειες ειναι απλα....διατρητο!!!! Ο καθεις κανει μια Ανωνυμη Εταιρεια κανει οτι του καπνισει (φοροδιαφευγει, σπαταλαει, δεν πληρωνει κ.λ.π.) και μετα την κλεινει ετσι ομορφα κι απλα και ζει απο τις καταθεσεις του σε διαφορες off shore!!!
Παραδειγματα πολλα να μην αναφερω τωρα εδω ονοματα, αλλα δεν νομιζω οτι ο Κος Ψωμιαδης και ο Κος Λαναράς (τους αναφερω διότι τα ονοματα τους ειναι παντου στον Τύπο) θα πεινασουν!!!! Αντιθετα πιστευω οτι τα ονοματα τους θα ξανακουστουν σε καινουριες επιχειρηματικες δραστηριοτητες!!!
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2010, 14:47
batman Ο/Η batman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ktm 640lc4-bmw r 1150gs adventure

και γω κει έχω ασφάλεια μπέμπας και κτμ.ο ασφαλιστής μου ακόμη δεν μου έχει πει κάτι,και συνεργαζόμαστε χρόνια.Αδιαφορία?Η αλήθεια είναι οτι το ψιλοπερίμενα,διοτι ο κολλητός μου με κτμ 950 adv τράκαρε αρχές γεννάρη.Εχει πληρώσει,4000 ευρώ και κάτι,που κάποια απο αυτά τα δανείστικε απο δω και απο κει.Οταν ήρθε η ώρα να ψάχνει την εισπραξή του,έμαθε οτι ειναι σε διαδικασία ελέγχου λογιστικού και πάει για φούντο.Και αυτηή η βδομάδα,θα έβγαινε το τελικό πόρισμα.Ετσι το έμαθα.Αλλιώς δεν θα το ήξερα.Κρίμα για το κόσμο που θα χάσει τα λεφτά του και ακόμη πιο κρίμα,για τους υπαλλήλους της κάθε εταιρείας οι οποίοι θα μείνουν ξαφνικά χωρίς δουλειά χωρίς να φταίνε,επειδή κάποιοι αλήτες βγάζουν εκαττομύρια σε off shore εταιρίες,μαζεύουν τεράστια ποσά σε ακίνητη περιουσία,με τα λεφτά του κάθε έναν απο μας που το να πληρώσουμε μια ασφάλεια ζωής η μοτοσυκλέτας δεν μας είναι πάντα άνετο.Και φυσικά,για να κάνεις τέτοια κόλπα,πρέπει να έχεις <ειδικές > συνναλλαγές,οικονομικές και διαπροσωπικές με διάφορους παράγοντες,οικονομικούς,κρατικούς κλπ,της πολιτείας.Αυτούς τους παράγοντες θα τους ψάξει κανείς,πχ εισαγγελας,δημοσιογράφος(ανεξάρτητα απο το αν συμφέρει τον όμιλο για τον οποίο εργάζεται)????
Την απάντηση τη ξέρω,δυστυχώς.
Το αποτέλεσμα πάντως,θα το λουστεί ο μέσος πολίτης.Π Α Λ Ι !!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 23-02-2010, 15:14
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

ολο το θεμα με τις ασφαλιστικες ειναι πικρα
πικρα ειναι και καποιοι ασφαλιστες που εργαζονται για τις εταιρειες.....
3 ημερες πριν γινει γνωστο το προβλημα της ΑΣΠΙΣ και επειδη η ΕΛΠΑ ασφαλιζει τα ιστορικα οχηματα στην ασπις,με πηρε τηλ.ενας τυπος και μου ζητησε ραντεβου ,για να δουμε τα προιοντα της εταιρειας
μου εκανε εντυπωση οτι ηθελε το ραντεβου να γινει αμεσως,λογω οικονομικων ευκαιριων κ.λ.π.
οταν εσκασε το κανονι,τον καλεσα στο τηλεφωνο,για να τον στολισωκαι ηταν αφαντος ο #########......
θελει μεγαλη προσοχη το θεμα.....
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2010, 01:28
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω τα παντα στην Commercial Value (Μοτοσυκλετα και ζωης για τον εαυτο μου)
Με το "ζωής" τί έκανες Γιώργο;
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2010, 10:32
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Με το "ζωής" τί έκανες Γιώργο;
Ο ασφαλιστης μου το μετεφερε στην ''Generalli''!! Με τις ιδιες ακριβως καλυψεις και χωρις ''προυπαρχουσες'', δηλαδη δεν υπάρχει χρόνος αναμονης απο την εναρξη του συμβολαιου για ορισμενες ασθενειες π.χ. καρκινοι, σκωληκοειδητιδες, στομαχια, ανευρυσματα κ.α. τα οποια οταν κανεις ενα συμβολαιο ζωης για πρωτη φορα σου αφηνουν περιθωριο απο εναν μηνα μεχρι κι εναν χρόνο μεσα στο οποιο ΔΕΝ μπορεις να αρρωστησεις απο αυτες!! γιατι αν αρρωστησεις δεν θα σε καλυψουν!!
Aλλα για να γινει αυτο ο ασφαλιστης σου πρέπει να εχει ''Παπαρηγικο'' μπλα-μπλα για να το καταφερει!!

Το ασφαλιστρο κατεβηκε κατα 400ε το χρόνο διότι ενω στην commercial Value ειχα καλυψη για 300,000ε ανα περιπτωση στην Generalι το εκανα 200,000 τον χρόνο όπου και παλι ειναι παρα πολλα!! Συνηθως πανω απο 70-80000 δεν κοστιζει καμια εισαγωγη στο νοσοκομειο! Αυτο το 200,000 ετησιως συμαινει οτι αν παθω κατι το 2010 μεχρι αυτο το ποσο καλυπτομαι, το οποιο αναδιανεμενεται στην αλλαγη του χρόνου σε 2011 ασχετως αν ξανανοσηλευτω ¨η συνεχιζω την ιδια θεραπεια για το ιδιο πραγμα που ξοδεψα τα 200 χιλιαρικα το 2010! Αυτη ειναι η διαφορα του ''ανα περιπτωση'' της Commercial και του ''ετησιως'' της Generali!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης