![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ναι Γιώργο κάθε τετραετία η εκάστοτε κυβέρνηση λέει ότι δεν γίνεται διαφορετικά λόγω της πολιτικής,της ρεμούλας και του ρουσφετιού της προηγούμενης κυβέρνησης, και εσείς τσιμπάτε.........γι'αυτό τον λόγο θα μας αρμέγουν κάθε φορά και το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων θα χαίρεται γιατί περιμένει το ρουσφέτι...... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Καθε 4ετια στο τελος στην αρχη της οπουδηποτε τεσπα αυτη η χωρα δανειζεται για να επιβιωσει!! Μεχρι τωρα, απο το 1974 και μετα, βγαζαμε 100 και δανειζομασταν 100,5! Ετσι τα βγαζαμε περα!!! Τα τελευταια 5 χρόνια βγαλαμε 100 και δανειστηκαμε 130, τοσο απλα και ωραια!! Αυτο το +30 ειναι που δεν μπορουμε να αποπληρωσουμε, αυτο το +30 ειναι που το εφαγαν οι διαφοροι επιτηδειοι Πολιτικοι (μιζες), ιδιωτες (τα πασης φυσεως δανεια) κ.λ.π.! Αν Γεωργιε βγαζεις τον μηνα 2000 μισθο και δεν εχεις αλλα εισοδηματα, παιρνεις δανειο 2500 διαρκειας ενος μηνος? ΟΧΙ φυσικα!!!! Ε, αυτο εκανανοι τελευταιοι επιτηδειοι!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαρακια μου εγω το μονο που θα κανω ειναι να αλλαξω το ντεποζητο τη καλης μου και αντι 30 λτ να παιρνει 15 ετσι ωστε οταν πηγαινω για φουλαρισμα να μην.............πληγωνομαι ..οεο....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στην αξιολογιση βλέπεις δεν έχουν λόγο ύπαρξης κάποιοι. Αυτό δεν αρέσει. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάτω από τα 70 δολάρια το βαρέλι στη Νέα Υόρκη!!! | georgekostas | Επικαιρότητα | 6 | 12-12-2009 11:45 |
| Πάνω από 1,3 εκατομμύρια νέων πεθαίνουν στους δρόμους κάθε χρόνο!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 2 | 02-12-2009 23:55 |
| Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 18:38 |
| Fw: Πως διαβάζουν οι γυναίκες τα σήματα; | Alext | Χιούμορ | 7 | 28-09-2009 11:58 |