![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν βαριεσαι αδελφε εφοσον τους χειροκροτουμαι κι ολας ......εμεις τους ανεβαζουμε πανω....... εμεις τους πληρωνουμε .....να με ρωτησεις βεβαια μεχρι ποτε????? που θες να ξερω .
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν με ενδιαφέρει πόσα παίρνουν και τρώνε!!!
Με ενδιαφέρει να αποδοθεί δικαιοσύνη..................Να κριθούν καταδικαστέες οι πράξεις που έχουν βρεθεί παράνομες,να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι δημόσια (μιλώ για τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος) και ας παίρνουν οι κύριοι 300 και περισσότερα!!! Και δικαστές να είναι οι απλοί πολίτες και όχι οι ίδιοι κύριοι που τα βρίσκουν μεταξύ τους!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου τα έγραψες όλα στον τίτλο σου......αφού τους δοξάζει ο λαός,καλά κάνουν......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το αλλο με τον Τοτο το ξέρεις ?? |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mε τί αξεσουάρ έχουμε φορτώσει την "καλή" μας ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 53 | 15-06-2011 22:22 |
"Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας..." | Arkas | Ελλάδα | 30 | 12-03-2010 11:50 |
"Οι Πρώην και οι Επόμενες..." | Lerian | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 26-12-2009 15:26 |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 14:39 |