
03-03-2010, 17:00
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: «Άρχισαν τα όργανα» ….. Πάνω ο ΦΠΑ - Κάτω οι μισθοί !!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas
Πραγματικά αυτή είναι η ουτοπία των μέτρων.
Σφίγγουμε το ζωνάρι, όχι για να τακτοποιήσουμε κάποια στιγμή τα οικονομικά της Ελλάδος, αλλά για να μπορέσουμε να...ξαναδανειστούμε!!!
Όπως ανέφερε και ένας οικονομικός αναλυτής στο MEGA, σήμερα αν σταματούσαμε να δανειζόμαστε, θα χρειαζόμασταν 25 χρόνια μέχρι να καλύψουμε πλήρως τις οφειλές μας!!!
|
Σωστο αυτο που ειπε ο δημοσιογραφος!!!
Αλλα για να μπορεσει να ζησει η Ελλαδα ΣΗΜΕΡΑ θα πρέπει να δανειστεί, οπως κανει καθε επιχειρηση που βρισκεται σε δυσκολη θεση!!! Το θεμα ειναι, θα δανειστει απο τοκογλυφο με 7% (spread 370) ¨η απο ''φιλικο'' προσωπο με 2% (spread 120). Αν δανειστει απο τοκογλυφο στο ζωναρι θα πρέπει να ανοικτουν κι αλλες τρυπες που προς το παρον παραμενουν κλειστες, αν δανειστει απο ''φιλους'' θα παμε ως εχει σημερα!! Αλλα........για να δανειστει απο ''φιλο'' χρειαζεται χρηματα ΤΩΡΑ για να μπορεσει να κινηθει και να αρχισει να αποπληρωνει αυτα που εχει δανειστει στο παρελθον και λιγουν φετος!!!!!!
Ειναι απλο φιλε Δημητρη, αν η επιχειρηση σου εχει αναπτυξη κι εσυ ξοδευεις περισσότερα απο οσα αυτη παραγει καποια στιγμη θα αναγκαστεις να δανειστεις, αν κανεις καλο χειρισμο των χρηματων αυτων και ζησεις με συνεση θα ορθοποδησεις, αν συνεχισεις να ξοδευεις αλογιστα τοτε θα καταληξεις με μαθηματικη ακριβεια στην θεση της Ελλαδας σημερα!!
αν παλι εσυ εισαι καθόλα ενταξει και συνετος και οικονόμος αλλα εχεις 20% των πελατων σου εχει συναλλαγεί μαζι σου με επιταγες, γραμματια, συναλαγματικες, υποσχετικες και δεν ξερω κιε γω τι άλλο κι αδυνατει να σε αποπληρωσει, διοτι ανηκει σε αυτους που ξοδευανε χωρις να λογαριαζουνε, τοτε παλι οση συνεση και να εχεις στον δανεισμο θα καταληξεις!!
Το τελευταιο παει στους κουτοφραγκους που δανειζοντουσαν για να περνανε καλα και βουλιαζανε το ελληνικο κρατος!!!!!!!
Εισαι μεσα στο εμποριο και τα ξερεις αυτα καλυτερα απο εμενα!!!
Last edited by GeorgeP; 03-03-2010 at 17:06.
|