Για εμένα είναι όλοι όσοι η καρδούλα τους ..πετάει για το άθλημα.
Μπορεί και ένας άνθρωπος, να μην έχει τον χρόνο, ενώ θα του αρέσει και πολύ, και να μην μπορεί να χρησημοποιεί την μοτοσυκλέτα. Μπορεί να μην ``αντέχει`` την κούραση, γιατί η μοτο, έχει κούραση. Μπορεί να μην μπορεί να την χρησημοποιεί καθημερινά. Κάποιοι έχουν περισσότερο χρόνο κάποιοι λιγότερο.
Η αγάπη για την μοτοσυκλέτα είναι αυτο που σε κάνει μοτοσυκλετιστή. Μπορεί να έχεις λιγότερες γνωσεις (αν δεν κινήσε συχνά από κάποιον που κινήτε) αλλά αν η καρδούλα σου πετάει... το χεις λίγο

.
βέβαια υπάρχει μια κατηγορία, που δεν τις χαίρονται, για διάφορους λόγους, άλλος γιατί την φοβάται, άλλος γιατί την λυπάται κ.λ.π. Αυτούς τους χρησημοποιεί κατά κάποιον τρόπο η μοτο και δεν το κάνουν αυτοί.
Δεν μπορώ να διαχωρίσω ας πούμε μοτοσυκλετιστή κάποιον, με πολλά χλμ. Έχω γνωρίσει και τέτοιους και είναι λίγο επικίνδυνοι. Κοντράρονται με τον άπειρο, για να δείξουν την γνώση τους.. αλλά αν τους ``πετύχει`` κανένας χεράς.. κο κο κο.
Ίσως έχω μια άλλη φιλοσοφία για το άθλημα. Για εμένα παιζει ρόλο, ξέχωρα την καθημερινή μετακίνηση, και η παρέα που θα ``δέσει`` και θα έχει τα ίδια ενδιαφέροντα. Αν ο ένας θέλει πίστα κ ο άλλος βουνό, δεν επικοινωνούν και ο καθένας θα λεει τον άλλον τρελό κ με το δίκιο του ο καθένας από την πλευρά του.