![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να κανω κι εγω την ερωτηση μου?????
![]() Ο ρελες ειναι ενας διακοπτης που ανοιγει και κλεινει κατω απο ορισμενες συνθηκες επιτρεποντας ρευμα να περασει!! Ετσι ρελεδες εχουμε στα φωτα μας, στις τρομπες μας κ.λ.π.!!! Αν ο συγκεκριμενος που χαλασε αντικαθιστατο με εναν bosch του εμποριου, οπου ο ακριβοτερος και αριστης ποιοτητας εχει 10-15ε, δεν θα κανατε δουλεια??? Ακολουθωντας το πολυ καλο φωτογραφικο ρεπορταζ πιο πανω νομιζω οτι δεν θα υπηρχε προβλημα!!! Αν και δεν ειμαι οπαδος της πατεντας, αν γινοταν αυτη η αντικατασταση που λεω τοτε τα 15 με τα 130 ειναι μια τεραστια διαφορα την οποια (αν και εχθρος της πατεντας ξαναλεω) δεν νομιζω εγω προσωπικα να κατέβαλα στην μαμα!!!! Last edited by GeorgeP; 08-03-2010 at 10:05. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σαφως και γινεται δουλεια Γιωργο. Εν το μεταξυ, απο κατασκευης, το σημειο που ειναι τοποθετημενο το ρελε, ειναι καλα "κρυμενο" με αποτελεσμα, ακομα και μερακλης ή ψειρας να μην ειναι καποιος το οπτικο-αισθητικο αποτελεσμα ειναι... ανυπαρκτο!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και μην ξεχνας Γιωργο: 130 εν Ελλαδι ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως στο σέρβις που έκανα αρχές Μαρτίου σε GS 08, μια από τις τρεις ανακλήσεις ήταν "ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ" με κωδικό 16147720776.
Last edited by victorakos; 21-03-2010 at 19:57. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δηλαδη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διατηρώντας κάποιες επιφυλάξεις, πιστεύω ότι άλλαξαν το ρελεδάκιον περί ου τόσος λόγος γίνεται. Είναι ανάκληση κύριοι...
Ας μας το επιβεβαιώσει,όμως, κάποιος περισσότερο γνώστης. Last edited by victorakos; 22-03-2010 at 11:16. |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, ρελέ βενζίνης, moto bmw, motobmw, rele |
|
|