![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλό καφέ στα φιλαράκια, όσο για κάτι σχόλια πιο πάνω του φίλου μου του Gazi, έχω να συμπληρώσω πως τα μαλλιά είναι το καμουφλάζ για εμας τους άσχημους...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα πάμε στον Πλακια Φάνη
Και περιμένω πότε θα ποστάρετε τον δικό σας καφέ εσείς |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία περάσαμε εχτες,παλιοί και νέοι του forum,συζητήσαμε,ήπιαμε λιγάκι........(εμείς που δεν πίνουμε) κτλ κτλ κτλ..!!!
Σε λίγο και οι φωτό.... Last edited by Gazi; 11-03-2010 at 08:50. |
|
|||
|
|||
![]()
οντως πολυ ωραια!!!
ειμασταν γυρω στους 20 ε? δεν ειχε που να κατσουμε!!!!!!!!!!!!!!1 ΤΡΕΜΕ ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα μπορούσε να ήταν μια όμορφη βραδιά με του φίλους, αλλά δυστυχώς δεν θα συμμεριστώ τις απόψεις των παραπάνω.
Αν και στην συνάντηση ευφτασα μαζί με Στέλιο(γκαζι) και Κώστα, μου διέφυγε κάτι Μέτα από λίγο ήρθαν οι υπόλοιποι.... Για να μην πολυλογώ το πρώτο σοκ μου το έδωσε ο Στέλιος (αλφα7) "ΑΑ Κυριάκο έχω κόψει το κάπνισμα και κάνω και ποδήλατο κάθε μέρα και έχω χάσει και 300 gr "....................... ![]() Έρχεται ο Χριστόφορος ............ "καπνίζω 1 τσιγάρο την ήμερα και κάνω ποδήλατο και........"................. ![]() Έρχεται η γκαρσόνα να παραγγείλουμε......και ο βρομοΓκαζος παραγγέλνει ανθρακούχο νερό γιατί κάνει δίαιτα ..........(σιγά μη το έχαβα ) Όταν ηρθε η ωρα να βγαλουμε φώτο σηκώθηκε ο ακατανομαστος (βρομογκαζος ) και μου ήρθε το τελειωτικό σοκ Έχει αδυνατίσει καμιά 8-9 κιλά !!!!!.................. ![]() Πεστεμου ρε είναι κατάσταση παρέας αυτη ??!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (μην μάθω ότι η Πόπη πήγε στην Αθήνα ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πολίτικη βραδυά στο Τουρκολίμανο, την Παρασκευή 5/3/2010!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 67 | 08-03-2010 11:29 |
ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΤΑΙΝΑΡΟ 02/01/2010 - 03/01/2010 | Black_Shadow | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 50 | 08-01-2010 20:32 |
BMW R1200GS 2010 (addendum στο κανονικό άρθρο που ΔΕΝ υπάρχει) | NLS | Νέα μοντέλα BMW | 20 | 19-12-2009 18:06 |
Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες 2010 (Trailer) | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 01-10-2009 02:24 |