![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απολαύστε λοιπόν αγνό ήχο, ανεβάστε και την ένταση λίγο! ![]() ΥΓ. Δικιά μου ένσταση. Είναι Η μελωδία ή Ο ήχος του boxer, όχι ο θόρυβος! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σκέτη μελωδία το πλοπ-πλοπ αδερφέ .....
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά από το 2.55 εώς το 3.05 είναι ποίημα, πρέπει να βάλεις ένα ποστ
" Πως Γυρίστηκε !! " |
|
|||
|
|||
![]() Τα βιντεάκια και το μηχάνημα φοβερά,
μπορείς να μου πεις οι λαιμοί των εξατμίσεων πως διατηρούνται και δεν αλλάζουν χρώμα από την θερμοκρασία όπως τα καινούργια είναι θέμα ποιότητας χρωμίου? |
|
|||
|
|||
![]()
Δύναμη το εργαλείο!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραία, .....ζηλεύω
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5::sm5: άπαιχτη......συγχαρητήρια.......
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία και η "προβολή" της Αθήνας μέσα από το video, Γιώργο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γεια σας φίλοι μου, ευχαριστώ και πάλι! Sakis, οι εξατμίσεις είναι "original" made in Greece ( ![]() Η συγκεκριμένη μηχανούλα τυγχάνει ιδιαίτερης περιποίησης και μεταχείρισης, φαίνεται από το χρώμα όπως λες και συ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η θερμοκρασία στο θάλαμο καύσης είναι πολύ μικρότερη σε αυτούς τους κινητήρες (κυρίως λόγο μικρού λόγου συμπίεσης 6,3:1) άρα και χαμηλή θερμοκρασία καυσαερίων.!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για ηχεία ( Μη με κράξετε όμως ) | AlexisK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 34 | 20-04-2009 02:35 |
Κι άλλα διόδια στην Αττική | leonidas | Επικαιρότητα | 5 | 10-03-2009 09:15 |
Κατασκευάστηκε μικροτσίπ που θα κινείται στο αίμα | Black_Shadow | Κόσμος | 7 | 21-02-2009 23:07 |
Carver One.Για δυνατές συγκινήσεις-Έχει τιμόνι αυτοκινήτου,στρίβει όμως σαν μηχανή !! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 9 | 09-01-2009 14:36 |