![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιώργο αν θεωρείς ότι το μερίδιο ευθύνης που φέρουν οι πολιτικοί το φέρει και ο λαός,τότε τι να σου πω βρε φίλε.............είναι αυτό που έχω ξαναγράψει,μας κλέβουν μας κοροιδεύουν και χαιρόμαστε από πάνω γιατί ή δεν είμαστε εδώ ή περιμένουμε ρουσφέτι. Πες μου τι κόψανε στη βουλή και στα προσωπικά τους έξοδα??? Όσο για τις αποδείξεις που θα μαζέψεις,έλα να μου πεις στην επόμενη φορολογική δήλωση που θα κάνεις, τι αλλαγές θα έχουν γίνει σ'αυτό αν δεν έχει καταργηθεί εντελώς αφού θα έχουν πιάσει τους φοροφυγάδες που του λες εσύ και όλος ο λαός,μένοντας στο απυρόβλητο όλοι οι καρεκλοκένταυροι. Βλέπουμε μου φαίνεται το τυρί και δεν βλέπουμε τη φάκα.......... Last edited by Mexicanos; 11-03-2010 at 19:40. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειπα εγω ποτε οτι ''θεωρώ ότι το μερίδιο ευθύνης που φέρουν οι πολιτικοί το φέρει και ο λαός...''? οχι ποτε!! Αυτο που ειπα ηταν το μεριδιο που αναλογει στον καθενα μας!!!!! Εχει διαφορα!!! Βαρεθηκα να κατηφορουνται παντα οι αλλοι και ποτε εμεις!!!! Αν δεν εχεις διαβασει/τε την ανακοινωση της βουλης να στην πω εγω, οι βουλευτες της βουλης μειωσανε τον μισθό τους κατά 800ε και τα εξοδα παραστασεως τους κατα 40%!!! κι εφαρμοζεται ηδη!!! συζητηται ακομη και περικοπή του 16ου μισθου τους που ισχυει απο το 1925!!!! Γιατι δεν λαμβανεις/τε υποψιν το παραπανω ποσταρισμα του ''ortho''? γιατρος ειναι και βλεπεις/τε τι λεει!!! αυτος ο ανθρωπος τι ειναι....ηλιθιος ή ήρωας? πραγματιστής ή ιδεολογος??? Γιατι να μην σκεφτομαστε ή εστω να αρχισουμε να σκεφτομαστε σαν κι αυτόν???? Ξερεις/τε κατι... το αποτελεσμα δεν λεει παντα την αληθεια αν δεν ψαξεις να βρεις την αιτια του!!! Ετσι σε ενα καλο αποτέλεσμα μαθαινεις την αιτια που το προκαλεσε για να συνεχισεις να εχεις καλα αποτελεσματα, αντιθετα σε ενα κακο αποτελεσμα παλι ψαχνεις να βρεις την αιτια για να μην ξαναεχεις κακο αποτέλεσμα και να διορθωσεις τα κακως κείμενα!! Δεν ξεκινας, στην δευτερη περιπτωση, να διορθωσεις το αποτέλεσμα χωρις να βρεις την αιτια γιατι..... θα την ξαναπατησεις!!! Αυτο γινεται και τωρα στην Ελλαδα, δεν θα ξαναδουμε πασης φυσεως δανεια με την ταυτοτητα μας, δεν θα ξαναγορασουμε αγαθα ανεξαρτητως τιμης τους και απει λεγοντας!! Ετσι επρεπε να ζουμε χρονια τωρα (οπως δηλαδη ζουσαν οι γονεις μας) και επειδη δεν το καναμε αυτο ειναι το μεριδιο που πρέπει να πληρωσουμε ΠΡΩΤΟΙ!! οι αλλοι (Πολιτικοι) εκαναν την αρχη, εστω αυτην την μικρη για καποιους!!! Διότι αν περιμενουμε αυτοι και το κεφαλαιο (βιομηχανοι κ.λ.π.) να πληρωσουν την νυφη πολυ απλα οι μεν δευτεροι θα την κανουν για την βουλγαρια και οι πρωτοι θα μας βαλουν στο ΔΝΤ και τοτε δεν θα μας μεινει βρακι να καβαλαμε τις μηχανες μας, αν τις εχουμε ακομη!!! Οποιος δεν θελει να τα καταλαβει αυτα.............. ![]() Last edited by GeorgeP; 11-03-2010 at 21:07. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι άλλο θα κάνουν οι διαφημιστές για να μας τραβήξουν την προσοχή ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 94 | 25-02-2010 16:22 |
Αντε να περνουμε τα πανω μας οι 800ρηδες!! | Kwstas_kef | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 06-10-2009 04:44 |
Πως να κάνετε το ταιρι σας να πέσει απ'το κρεβάτι! | georgekostas | Χιούμορ | 10 | 28-09-2009 20:45 |
Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το λάδι της μοτοσυκλέτας μας.!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 24-05-2009 05:45 |
Τι είπαν οι ξένοι για την γλώσσα μας | syan | Πολιτισμός | 16 | 02-05-2009 01:43 |