GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-03-2010, 21:25
dim1150gsa Ο/Η dim1150gsa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: athens
Προεπιλογή Απάντηση: τακάκια GSA 1200

παιδια μην το κουραζουμε το θεμα,καλο ειναι να βαζουμε της μαμας τα αναλωσιμα.μην ξεχνατε οτι η εταιρια οταν προτεινει καποια ανταλακτικα δεν σημαινει οτι το εχουν κανει τυχαια,εχουν ξοδευτει ωρες δοκιμων και εξελιξεις.οποτε κατι παραπανω ξερουν.
Reply With Quote
Παλιό 07-03-2010, 22:14
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dim1150gsa Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια μην το κουραζουμε το θεμα,καλο ειναι να βαζουμε της μαμας τα αναλωσιμα.μην ξεχνατε οτι η εταιρια οταν προτεινει καποια ανταλακτικα δεν σημαινει οτι το εχουν κανει τυχαια,εχουν ξοδευτει ωρες δοκιμων και εξελιξεις.οποτε κατι παραπανω ξερουν.

φιλε η BMW δεβ κατασκευαζει φρένα.πιο πανω γραφουν τα παιδια οτι το ιδιο ακριβως φρενο το περνουν στην μιση τιμη.τις δοκιμες δεν τις κανουν οι εταιρίες μοτοσυκλετων στα αναλωσιμα,κανουν απλα συμφωνίες μεταξυ εταιριών!

Last edited by wet & dirty; 07-03-2010 at 22:15.
Reply With Quote
Παλιό 07-03-2010, 22:36
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

μάλλον δεν γίνονται τοοοσες δοκιμές όσο παλαιότερα... αλλιώς προς τί οι τόσες ανακλήσεις σε διαφορετικά μοντέλα ???

Δεν το πολυζορίζω το θέμα.......εξέφρασα περισσότερο μια θέση για να αφυπνήσω όχι τους "πελάτες" αλλά τους εμπόρους.....

Το μονο καλό που θα μας μείνει από αυτή τη "κρίση" είναι ότι ο αγοραστής θα γίνει πιο συνειδητοποιημένος, θα ψάχνει περισσότερο στην αγορά και δεν θα τρώει τη κάθε τούρτα που του σερβίρουν όσο καλό κι αν είναι το περιτύλιγμα....
Reply With Quote
Παλιό 12-03-2010, 19:13
abalerno Ο/Η abalerno βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: Μυτιλήνη
Μoto: BMW R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fast&Furious Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω στο δικο μου εβαζα και θα βαζω GOLDFREN..Ουτε σφυριζουν και πολυ καλο φρενο εχουν...

Καλησπέρα φίλε,
Τα φοράς καιρό τα Goldfren; Μήπως είναι πιο σκληρά και φθείρουν περισσότερο τους δίσκους;
Σκέφτομαι να τα παραγείλω και εγώ γι'αυτό ρωτάω ! Ευχαριστώ.
Reply With Quote
Παλιό 12-03-2010, 20:39
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS

Σήμερα άλλαξα πίσω τακάκια στη μηχανή μου (1200 gs, 2008).

Έβαλα brembo σε κατάστημα στην Καλλιρόης, Brake shop νομίζω λέγεται. 40 ευρώ τα τακάκια και 5 ευρώ η εργασία. Σε 20 λεπτά ήμουν έτοιμος.

Μια χαρά.
Reply With Quote
Παλιό 12-03-2010, 21:49
Fast&Furious Ο/Η Fast&Furious βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αγιος Δημητριος

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από abalerno Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα φίλε,
Τα φοράς καιρό τα Goldfren; Μήπως είναι πιο σκληρά και φθείρουν περισσότερο τους δίσκους;
Σκέφτομαι να τα παραγείλω και εγώ γι'αυτό ρωτάω ! Ευχαριστώ.
Φιλε μου τα βαζω εγω και μερικοι φιλοι μου και δεν εχουμε κανενα προβλημα...Και μιλαμε για χρηση τρελη..
Reply With Quote
Παλιό 12-03-2010, 22:08
abalerno Ο/Η abalerno βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: Μυτιλήνη
Μoto: BMW R 1200 GS

Ευχαριστώ. Θα τα παραγγείλω και εγώ τότε!
Reply With Quote
Παλιό 28-04-2010, 09:41
yamdoc Ο/Η yamdoc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: gs 1200 adv

Χθες πηγα το νεο μου μωρο για εναν ελεγχο στον Παναγιωτοπουλο μιας και τη μηχανη την πηρα μεταχειρισμενη με 2 μηνες εγγυηση ακομα και ειπα κατσε να δω μηπως χρειαζεται κατι τωρα που ειμαστε για 2 μηνες ακομα στην εγγυηση! Μιας και ο πεθερος μου εχει ηλεκτρολογικο υλικο αυτοκινητων και ειναι και ντιλερ της bosch ρωτησα τον μαστορα εκει αν με καλυπτει απο τα ηλεκτρικα κατι απο τα ανταλλακτικα του πεθερου μου σε μελλοντικη περιπτωση βλαβης. Και βεβαια μου λεει!!!!! Η μαμα μιζα ειναι valeo!!!! Και ερωτω λοιπον γιατι να μην βαλω την valeo του πεθερου μου που ειναι σιγουρα παρασαγκας φτηνοτερη απο τη valeo της bmw αφου ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα?? Οσο για τα τακακια οταν ειχα το tdmακι μου εβαζα μαμα, αλλα ειχαν 37 ευρω το ζευγαρι!!!!!!!! 250 ευρω τα τακακια ειναι απιστευτη κοροιδια!!!!!!!!!! Πληρωνεις μονο το ονομα ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!
Εννοειται brembo θα βαλω!!!!! Και θεωρω αυτον που θα βαλει τα μαμα με 250 κοροιδο!! (χωρις παρεξηγηση)
Πριν καποια χρονια χαλασε η μιζα μου στο αυτοκινητο(megane coupe) και η αντιπροσωπεια μου ζηταγε 850 ευρωπουλα!!!!! Της valeo η μιζα εν τω μεταξυ! Μου εδωσε ο πεθερος μου μιζα (την οποια δεν πληρωσα εννοειται) της bosch η οποια αν πληρωνα θα κοστιζε 180 ευροπουλα και ειναι πολυ πολυ καλυτερη της valeo!!!!!!!! 850-180=670 ευρω!!! ΕΕΕΕΕΛΕΕΕΟΣΣΣΣ!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 28-04-2010, 10:39
allen Ο/Η allen βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Μoto: GS 1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yamdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
Χθες πηγα το νεο μου μωρο για εναν ελεγχο στον Παναγιωτοπουλο μιας και τη μηχανη την πηρα μεταχειρισμενη με 2 μηνες εγγυηση ακομα και ειπα κατσε να δω μηπως χρειαζεται κατι τωρα που ειμαστε για 2 μηνες ακομα στην εγγυηση! Μιας και ο πεθερος μου εχει ηλεκτρολογικο υλικο αυτοκινητων και ειναι και ντιλερ της bosch ρωτησα τον μαστορα εκει αν με καλυπτει απο τα ηλεκτρικα κατι απο τα ανταλλακτικα του πεθερου μου σε μελλοντικη περιπτωση βλαβης. Και βεβαια μου λεει!!!!! Η μαμα μιζα ειναι valeo!!!! Και ερωτω λοιπον γιατι να μην βαλω την valeo του πεθερου μου που ειναι σιγουρα παρασαγκας φτηνοτερη απο τη valeo της bmw αφου ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα?? Οσο για τα τακακια οταν ειχα το tdmακι μου εβαζα μαμα, αλλα ειχαν 37 ευρω το ζευγαρι!!!!!!!! 250 ευρω τα τακακια ειναι απιστευτη κοροιδια!!!!!!!!!! Πληρωνεις μονο το ονομα ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!
Εννοειται brembo θα βαλω!!!!! Και θεωρω αυτον που θα βαλει τα μαμα με 250 κοροιδο!! (χωρις παρεξηγηση)
Πριν καποια χρονια χαλασε η μιζα μου στο αυτοκινητο(megane coupe) και η αντιπροσωπεια μου ζηταγε 850 ευρωπουλα!!!!! Της valeo η μιζα εν τω μεταξυ! Μου εδωσε ο πεθερος μου μιζα (την οποια δεν πληρωσα εννοειται) της bosch η οποια αν πληρωνα θα κοστιζε 180 ευροπουλα και ειναι πολυ πολυ καλυτερη της valeo!!!!!!!! 850-180=670 ευρω!!! ΕΕΕΕΕΛΕΕΕΟΣΣΣΣ!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 08-05-2010, 09:13
bill13 Ο/Η bill13 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Cyprus Limassol
Μoto: GS 1200 ADV 2007

Ηρθε η ώρα για αλλάγη στα τακακια. Μηπως καποιος φιλος ξέρει αν το μαγαζί στην καλλιρόης κλεινει ραντεβού για αλλάγη η απλά πας και τα αλλάζεις? Και κάτι ακόμα πρεπει να ξέρω καποιους κωδικούς ή ξερουν την αντιστοιχεία σε σχεση με τις μαμάς.
Η moto ειναι GS1200/ADV 10/2007.
Thanks
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης