![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μην το κουραζουμε το θεμα,καλο ειναι να βαζουμε της μαμας τα αναλωσιμα.μην ξεχνατε οτι η εταιρια οταν προτεινει καποια ανταλακτικα δεν σημαινει οτι το εχουν κανει τυχαια,εχουν ξοδευτει ωρες δοκιμων και εξελιξεις.οποτε κατι παραπανω ξερουν
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φιλε η BMW δεβ κατασκευαζει φρένα.πιο πανω γραφουν τα παιδια οτι το ιδιο ακριβως φρενο το περνουν στην μιση τιμη.τις δοκιμες δεν τις κανουν οι εταιρίες μοτοσυκλετων στα αναλωσιμα,κανουν απλα συμφωνίες μεταξυ εταιριών! ![]() Last edited by wet & dirty; 07-03-2010 at 22:15. |
|
|||
|
|||
![]()
μάλλον δεν γίνονται τοοοσες δοκιμές όσο παλαιότερα... αλλιώς προς τί οι τόσες ανακλήσεις σε διαφορετικά μοντέλα ???
Δεν το πολυζορίζω το θέμα.......εξέφρασα περισσότερο μια θέση για να αφυπνήσω όχι τους "πελάτες" αλλά τους εμπόρους..... Το μονο καλό που θα μας μείνει από αυτή τη "κρίση" είναι ότι ο αγοραστής θα γίνει πιο συνειδητοποιημένος, θα ψάχνει περισσότερο στην αγορά και δεν θα τρώει τη κάθε τούρτα που του σερβίρουν όσο καλό κι αν είναι το περιτύλιγμα.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλησπέρα φίλε, Τα φοράς καιρό τα Goldfren; Μήπως είναι πιο σκληρά και φθείρουν περισσότερο τους δίσκους; Σκέφτομαι να τα παραγείλω και εγώ γι'αυτό ρωτάω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα άλλαξα πίσω τακάκια στη μηχανή μου (1200 gs, 2008).
Έβαλα brembo σε κατάστημα στην Καλλιρόης, Brake shop νομίζω λέγεται. 40 ευρώ τα τακάκια και 5 ευρώ η εργασία. Σε 20 λεπτά ήμουν έτοιμος. Μια χαρά. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ. Θα τα παραγγείλω και εγώ τότε!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χθες πηγα το νεο μου μωρο για εναν ελεγχο στον Παναγιωτοπουλο μιας και τη μηχανη την πηρα μεταχειρισμενη με 2 μηνες εγγυηση ακομα και ειπα κατσε να δω μηπως χρειαζεται κατι τωρα που ειμαστε για 2 μηνες ακομα στην εγγυηση! Μιας και ο πεθερος μου εχει ηλεκτρολογικο υλικο αυτοκινητων και ειναι και ντιλερ της bosch ρωτησα τον μαστορα εκει αν με καλυπτει απο τα ηλεκτρικα κατι απο τα ανταλλακτικα του πεθερου μου σε μελλοντικη περιπτωση βλαβης. Και βεβαια μου λεει!!!!! Η μαμα μιζα ειναι valeo!!!! Και ερωτω λοιπον γιατι να μην βαλω την valeo του πεθερου μου που ειναι σιγουρα παρασαγκας φτηνοτερη απο τη valeo της bmw αφου ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα?? Οσο για τα τακακια οταν ειχα το tdmακι μου εβαζα μαμα, αλλα ειχαν 37 ευρω το ζευγαρι!!!!!!!! 250 ευρω τα τακακια ειναι απιστευτη κοροιδια!!!!!!!!!! Πληρωνεις μονο το ονομα ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!
Εννοειται brembo θα βαλω!!!!! Και θεωρω αυτον που θα βαλει τα μαμα με 250 κοροιδο!! (χωρις παρεξηγηση) Πριν καποια χρονια χαλασε η μιζα μου στο αυτοκινητο(megane coupe) και η αντιπροσωπεια μου ζηταγε 850 ευρωπουλα!!!!! Της valeo η μιζα εν τω μεταξυ! Μου εδωσε ο πεθερος μου μιζα (την οποια δεν πληρωσα εννοειται) της bosch η οποια αν πληρωνα θα κοστιζε 180 ευροπουλα και ειναι πολυ πολυ καλυτερη της valeo!!!!!!!! 850-180=670 ευρω!!! ΕΕΕΕΕΛΕΕΕΟΣΣΣΣ!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηρθε η ώρα για αλλάγη στα τακακια. Μηπως καποιος φιλος ξέρει αν το μαγαζί στην καλλιρόης κλεινει ραντεβού για αλλάγη η απλά πας και τα αλλάζεις? Και κάτι ακόμα πρεπει να ξέρω καποιους κωδικούς ή ξερουν την αντιστοιχεία σε σχεση με τις μαμάς.
Η moto ειναι GS1200/ADV 10/2007. Thanks ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγή τακάκια για gs 1200. | fire red! | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 06-07-2009 20:52 |
K 1200 S | wolferin | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 5 | 05-06-2009 13:49 |
BMW R 1200 GS. | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 30-05-2009 10:55 |
Για τακάκια, μιλάμε! «Σκληρά» και «μαλακά» | Κύρος Γρανάζης | Τεχνικά θέματα διάφορα | 33 | 12-03-2009 23:35 |