![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
50 ευρώ Δημήτρη ζήταγε παραπάνω ο Ελλην.
και 10 ευρώ να το κατέβαζε, εγώ από αυτόν θα το έπερνα γιατί θέλω να αφήνω τα χρήματα εδώ...αλλά προσπάθησε να με πείσει ότι δεν βγάζει τίποτε ενώ είχε 50 μπουφάν και άλλα τόσα παντελόνια.... Αυτή η δικαιολογία του, μου την έδωσε στα νεύρα και τον ξέγραψα... Ελπίζω τουλάχιστον ο Γερμανός να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να κάνει διακοπές στην Ελλάδα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά εξηγήθηκε ο Γερμανός. Δεν θα το είχε και έστειλε το άλλο.
Αλλά να βλέπουμε και λίγο .....Ελλάδα ![]() ![]() Εγώ έχω πει πάλι ότι θα προτημώ και τα παιδιά που βάζουν δώρα στις πίτες.. και ας είναι και 10ε-20ε παραπάνω. |
|
|||
|
|||
![]()
τόσα χρόνια έβλεπα Ελλάδα, τί κατάφερα ??? να τους κάνω πλούσιους λόγω υπερβολικού κέρδους τους και να κυκλοφορούν με τη μύτη ψηλα ως επιτυχημένοι επιχειρηματίες.....
Εγώ πήγα και είπα ο Γερμανός το δίνει τόσα, κάνε κάτι καλύτερο γιατι θέλω να ψωνίσω από εδώ. Μάλιστα είμουν μαζί με συνφορουμίτη που είχε ήδη παραγγείλει μπουφαν εκεί και το περίμενε.... Μου είπε όχι....... Και ξαναλέω, δικαιολογία έψαχνα να ψωνίσω από αυτόν. Και 10 ευρώ να το κατέβαζε θα το έπερνα εκείνη τη στιγμή, ο "πυρετός" είχε χτυπήσει στο κούτελο... Μπορεί και να βάλει μυαλό με τέτοια πίκρα που θα έχει λόγω έλλειψης πελατών... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοφόρετο...............
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συγγνωμη αλλα εμενα το ιδιο μαλλον καταστημα εκει στη Βουλιγμενης μου εδωσε και το Cayene Pro Jacket αλλα και το Mistral παντελονι οσο τα δινει ο Γερμανος και χωρις να πληρωσω μεταφορικα διχως να τα παζαρεψω και διχως να χρειαστει να του πω ποσο τα πουλαγε ο Γερμανος. Το Off Track jacket o Γερμανος αυτην την εποχη το σκοτωνει και οταν τον ρωτησα αν αυτα μπορουσε να μου τα δωσει τοσο οσο το FC- Moto o ανθρωπος μου ειπε πως δεν μπορουσε ν' ακολουθησει αυτες τις τιμες στο συγκεκριμενο προιον . Εμενα δεν μου φανηκε παραλογη η σταση του. Ισα ισα που αγορασα δυο προιοντα φθηνοτερα απ' οτι απ' το FC- Moto αν σκεφτεις οτι γλυτωσα τα μεταφορικα και ειχα και την ευκαιρια να τα δοκιμασω και να τα παρω αυτοστιγμη. Για στειλε κι ενα μειλ στον Γερμανο και πες του οτι στην Ελλαδα τα βρισκω τοσο, μου τα στελνεις χωρις χρεωση για τα μεταφορικα για να τα παρω απο σενα να δουμε θα στα πουλησει κι αν οχι θα ειναι ο ανεγκεφαλος Γερμανος εμπορος? Σημειωτεον οτι τις περισσοτερες αγορες μου τις κανω απ' εξω και πως στο εν' λογω καταστημα ψωνιζα πρωτη φορα. Απλα ο ανθρωπος μου φανηκε σουπερ επαγγελματιας και γι αυτο μετα απο μια βδομαδα ξαναγορασα απ' αυτον παλι σε σουπερ τιμες σε σχεση με το εξωτερικο. Δεν συμφωνω καθολου με τους χαρακτηρισμους σου ο ανεγκεφαλος Ελληνας εμπορος για μενα ειναι αριστος επαγγελματιας. Απλα αναφερω και την δικια μου εμπειρια |
|
|||
|
|||
![]()
Για να τοποθετήσω χρονικά την ιστορία, η επίσκεψή μου στον Ελληνα έμπορο ήταν τον Νοέμβριο όπου ο Γερμανός το είχε 20 ευρώ ακριβότερα απ'οτι σήμερα....240 ο Γερμανός, 290 ο Ελλην χωρίς διάθεση έκπτωσης....
Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, η διάθεση και η ψυχολογία των αγοραστών έχει και αυτή αλλάξει, μήπως κι άλλοι σαν και εμένα χρησιμοποίησαν τον ίδιο τρόπο μήπως και επιτύχουν την έκπτωση ? Όταν εγώ πήγα, χρησιμοποίησα αυτή τη τακτική επειδή μου είχαν πει πως την έχουν ακολουθήσει πολλοί, μήπως τελικά άνοιξε τα μάτια του και αποφάσισε να συμμορφωθεί ??? Δεν θέλω να φωτογραφίσω κανέναν έμπορο, είπα απλά που είναι το μαγαζί και όχι ποιός/ποιά είναι αυτός/αυτή που με εξυπηρέτησε... ![]() και επίσης ...θυμίζω ότι ο Γερμανός μου έστειλε το καινούριο Off-track 2010 (sand jacket) χωρίς χρέωση... Last edited by vpentza; 13-03-2010 at 17:39. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σαφως και το φωτογραφιζεις. Δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο καταστημα στην Βουλιαγμενης που ν πουλαει Revit. Τουλαχιστον εγω δεν ξερω αλλο, ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος Τ' οτι ο Γερμανος απο δικο του λαθος σου εστειλε το καινουριο μοντελο ενω σου ειχε πουλησει ειδος που δεν ειχε σε στοκ, παλι δεν εχει να κανει με το αν ο συγκεκριμενος καταστηματαρχης ειναι ανεγκεφαλος ή οχι Επισης σου ξαναρωταω αν ζητησεις απ' τον Γερμανο να σου πουλησει ενα ρουχο του οσο το βρισκεις στην Ελλαδα θα το κανει? Κι αν οχι θα βγεις ετσι ελαφρα την καρδία και θα τον κατηγορεις στα διαφορα forum οτι σου πουλαει καποιο ειδος 50 ευρω ακριβοτερ απ' οτι καποιος Ελληνας και θα τον λες ανεγκεφαλο? Οι αποδειξεις των ρουχων που αγορασα ειναι στην διαθεση σου για την ακριβεια των οσων εγραψα. Επισης επαναλαμβανω πως ουτε παζαρια εκανα (λογω του οτι απ' την αρχη μου τα εδινε σε πιο συμφερουσα τιμη απ' το FC-Moto) ουτε τον ειχα ξαναδει τον ανθρωπο ποτε στην ζωη μου. Ας μην τα ισωπεδωνουμε ολα τοσο ευκολα, κι επειδη εχουμε συνηθισει μονο αρνητικα να γραφουμε και να κατηγορουμε, ενιωσα την αναγκη να γραψω κι εγω μια πολυ θετικη εμπειρια που ειχα απ' το εν λογω καταστημα |
|
|||
|
|||
![]()
οκ δεν θα αντιδικήσουμε για κάποιους που δεν γνωρίζουμε,
εγώ προσωπικα δεν ξέρω πόσοι πουλάνε Rev'IT στην Αθήνα και ούτε με ενδιαφέρει... με πήγε φίλος/συνφορουμίτης που ήταν ήδη πελάτης και περίμενα άλλη συμπεριφορά... αντίθετα, εισέπραξα αδιαφορία... Ξαναλέω, επειδή έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες από την επίσκεψή μου εκεί θεωρώ ότι κάποια πράγματα έχουν ήδη αλλάξει και οι έμποροι έχουν βάλει πολύ νερό στο κρασί τους το οποίο και διαπιστώνω στις καθημερινές μου συναλλαγές..... Αν είσαι ευχαριστημένος πελάτης, να ξαναπάς και να πηγαίνεις εκεί και τους φίλους σου...εσένα σε κέρδισε, εμένα όχι.... (και δεν είπα ότι με εξυπηρέτησε άρρεν πωλητής, εσύ το είπες...). Εγώ θα ψωνίζω από τον Γερμανό μέχρι κάποιος φίλος να μου δώσει τη πληροφορία οτι και στη χώρα μου θα βρω κάπου την ίδια επαγγελματική συμπεριφορά.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν αντιδικω φιλε, απλα εκφερω μια αλλη αποψη απο την δικη σου. Που εγραψα εγω ομως για το αν σε εξυπηρετησε αντρας ή γυναικα και εν' τελει τι σημασια εχει αυτο? Εμενα παντως την πρωτη φορα με εξυπηρετησε αντρας και την δευτερη γυναικα |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεχασα επισης ν' αναφερω το εξης εκπληκτικο γεγονος:
Μολις ειχα μπει στο καταστημα και μπαινει μεσα ενας πελατης ο οποιος ειχε ψωνισει πριν απο λιγο (δεν ημουν παρον αλλα προεκυπτε απο τον διαλογο που ακολουθησε) κατι το οποιο κοστιζε 10 ευρω. Ο πελατης λοιπον επεστρεψε γιατι δεν εβρισκε το αντικειμενο που ειχε αγορασει και ηθελε να δει αν το ειχε ξεχασει ή αν του ειχε πεσει στο καταστημα. Το αντικειμενο λοιπον δεν ηταν εκει και ο μαγαζατορας βγαζει αμεσως και του δινει ενα καινουριο αρνουμενος να παρει το δεκαευρω που του εδινε ο πελατης. Ο πελατης επεμενε να πληρωσει λεγοντας πως ηταν δικο του λαθος που το εχασε αλλα ο μαγαζατορας επεμενε κι εκεινος να του το χαρισει. Τελικα ο πελατης το πηρε δωρεαν αλλα μετα απο λιγο επεστρεψε παλι πισω γιατι ειχε βρει καπου το πρωτο που ειχε αγορασει και επεστρεψε για να δωσει πισω το χαρισμενο! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προστατευτικά για μπουφαν REV'IT | pkar | Ένδυση | 17 | 05-03-2010 15:10 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ REV'IT | alx_k | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 18-11-2009 19:06 |
Dainese Gore Sport VS Rev'it off track | Eplay | Ένδυση | 5 | 15-10-2009 17:35 |
REV'IT catalogue !! | S.T | Ένδυση | 12 | 22-08-2009 20:46 |
Airbag Jacket. | Arkas | Διάφορα | 11 | 22-05-2009 08:10 |