![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Σίγουρα θα γίνει ..... ![]() Άλλωστε, τώρα αρχίζει η Άνοιξη .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να είσαι σίγουρος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βαγγέλη,
να είμαστε καλά, το κανονίζουμε για την άλλη Κυριακή! |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν απο οτι φαίνεται ο καιρός αυτή την Κυριακή 14 Μαρτίου πρέπει να είναι καλύτερος της προηγούμενης εβδομάδας, οπότε.... θα ήθελα να δω την ομάδα να μαζεύεται και να κατηφορίζει προς Λαυριο μερια!!! Διπλός και περιμένω....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ μέσα, διπλός!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά έλεος αυτός ο καιρός επιτέλους!!!! Τα νεύρα μου!!!!
![]() ![]() ![]() Τη μια μέρα ολα καλά και την άλλη χάλια!!!! Τι θα γίνει επιτέλους;;; ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως και να χει, βλέπουμε τον καιρό την Κυριακή και αποφασίζουμε.
Δυο εβδομάδες έχω να βγω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
![]()
Γεροί να μαστε και αμα δεν εχουμε σκουριάσει εντελώς, πάμε για την Τρίτη κατα σειρά Κυριακή 21 Μαρτίου!!!!
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 Πάτρα - Γαλαξίδι - Τριζόνια | skippybi | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 260 | 04-04-2010 02:34 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010 !!! | danaos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 80 | 05-03-2010 06:32 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Tετάρτη 3 Μαρτίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 66 | 04-03-2010 06:16 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τρίτη 2 Μαρτίου 2010 !!! | danaos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 68 | 03-03-2010 07:24 |
Καλημέρες, καλησπέρες, & καληνύχτες !!! Κυριακή 1/Μαρτίου/2009 | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 32 | 02-03-2009 03:14 |