![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι είναι το 12άρι ακριβώς ??
|
|
|
|||
|
|||
|
1200 κυβικα αρχοντα μου!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι ρε κούκλε ως εκεί το κατάλαβα.
Για μένα το 12άρι είναι το KAWASAKI ZX-12. ![]() Μπορεί να λέει και για το GS 1200 ή μήπως Κ 1200
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ή το R12 (sorry..spam) |
|
|
|||
|
|||
|
Πρώτα επιβεβαιώνεις ότι έχεις ρεύμα κανονικά, τα φώτα δουλεύουν, κόρνα κτλ. Κοιτάς επίσης αν κατά τη διάρκεια που σου κάνει τα κόλπα με το γκάζι, το ρεύμα επίσης δεν κάνει σκαμπανευάσματα....
Εφόσον τα παραπάνω είναι ΟΚ, σκεφτόμαστε τα μηχανικά. Στο φανάρι, έχει κανονικό ρελαντί χωρίς να "παίζει" ??? Αν ναι, θεωρητικά τα μπεκ είναι συγχρονισμένα. Σκέφτομαι ότι αν κάνει διακοπές στο άνοιγμα και παράλληλα δεν έχει σχέση με το ρεύμα τότε είναι θέμα τροφοδοσίας. Αναπνέει σωστά από το φίλτρο αέρα ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά ? Είναι ρυθμισμένες σωστά οι βαλβίδες ? Αν το πήρες καινούριο, δεν είναι και απόλυτο ότι στο έχουν στήσει σωστά... Καλύτερα εφόσον συνεχίζει ν ασυμπεριφέρεται έτσι, να τους πάρεις ένα τηλ να το αναφέρεις, φόρτωσέ το στην οδική της BMW και να τους το πας πίσω για έλεγχο, είσαι στην εγγύηση μην το ξεχνάς.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ειπαμε BMW GS ειναι......![]() ![]() Καινουριο μηχανακι ειναι, οσο και λαθος να βγηκε απο το εργοστασιο δεν μπορει να ειναι τοσο λαθος οσο περιγραφεις!! Δηλαδη ...ημαρτον...... απο την BMW στην βαυαρια βγηκε και οχι απο το @#$%^&* στα βαθη του Βιετνάμ!!!!!!!! Και απο οσο ξερω (διορθωστε με αν κανω λαθος ¨η αν κατι εχει αλλαξει σημερα) μιας κι εχω παρεβρεθει στης δικιας μου 1150 το unpacking - εκει στο παλαι ποτε 1998-99 - μονο ροδες, τιμονια, μανετες, φτερά, υγρα φρενων και κατι ψιλολόγια μπαινουν εδω στην Ελλαδα!! ολα τα άλλα (ηλεκτρικα, ηλεκτρονικα, κινητηρας, άξονας, λαδια κινητηρα, καλωδιωση, ECU, δαγκάνες..... κ.λ.π ) ειναι επανω στον σκελετο απο την Γερμανια!!! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, Ένα 1000000 στην Τράπεζα και 20cm στο παντελονι | zastava | Χιούμορ | 20 | 11-05-2011 12:34 |