![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
τωρα τελευταια το παθαινεις αυτό!!!! Να το κοιταξεις!!! Την περασμενη δευτερα εισηχθη στον ευαγγελισμο φιλος κολλητος με εφραγμα του μυοκαρδιου 45 ετων!! Μα πως? τολμησα να ψελισω!! Κουραζομουν ευκολα και δεν του εδωσα σημασια μου απαντησε!!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεωργιε Γεωργιε!!!!!εγραψες φιλε!!!ωραια διαδρομη και αναλυτικη!!!
![]() τωρα αν τα παιδια γουσταρουν μπορουν να περάσουν και απο Γυθειο για φαγητο την Κυριακη που θα εχουν οτι γουστάρουν!!!(θα ειμαι Μανη κατα 90% για δουλειες θα σας δω κατω )
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εννουσα κατι σαν τις επισυναπτομενες φοτο, η νουμερο 1 και 2 και η άλλη απο ψηλα (ιδια παραλια) με το χωριο (Φλομοχωρι) να φαινεται ψηλοτερα αυτης!! κατι σε πολυ παραδοσιακο φιλε μου, εκει που ακομη οι βαρβαροι (τουρισμος) δεν εχει πατησει ακομη!! |
|
|
|||
|
|||
|
Μην ψαρώνεται οι αποστάσεις είναι μικρές χρονικά για τα μέρη που αναφέρετε,
Αρεόπολις μέσα για φαγητό+διαμονή=μούφα... Ψαχτήτε στα περίχωρα... Βαθύ Γυθείου, Ταβέρνα της Κυρά Μαρίας... Όπως τον παλιό καλό καιρό, απλά φαγητά σαν να σας τα έφτιαξε η γιαγιά σας , αναζητήστε την Τότα και το Γιώργο, ροκ καταστάσεις.. Γύθειο για φαγητό?= μούυυφα...εκμετάλευση και αρπακόλα. |
|
|
|||
|
|||
|
Ιδού και ένας χαρτης για βοήθεια, εκει που γράφω ωραία δωμάτια είναι αυτά:
www.aris-studios.gr ![]() Εγώ βέβαια την κάνω στο κάμπινκγ απέναντι 20sec από την σκηνή στο κύμα , αλλά μείνανε φίλοι μου στου Άρη, για ομαδικό ζητήστε άλλη τιμή ![]() Στο χάρτη εκεί που ξεκινά η κίτρινη γραμμή είναι ο δρόμος από Γύθειο>Αρεόπολη έχει πινακίδα Βαθύ ,Αγερανός κλπ..μαγικά μέρη Last edited by siraxanz; 15-03-2010 at 23:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Για Γύθειο θα συμφωνήσω, στην Αρεόπολη όμως έχω φάει μιά χαρά, εντάξει δεν είναι και της γιαγιάς αλλά έφαγα σε 2-3 μαγαζιά και ήταν ΟΚ, μην ξεχνάμε ότι θα είμαστε και πολύ και αν σκάσουμε μύτη απροειδοποίητα καμιά 25αριά άτομα σε κανένα μαγαζί της γιαγιάς Απρίλη μήνα μπορεί να την βγάλουμε με ομελέτες, όχι ότι με χαλάει δηλαδή.... |
|
|
|||
|
|||
|
το γυθειο το ειπα γιατι θα ειμαι εκει την κυριακη και θα μπορουσα να κανονισω φρεσκα ψαρια η οτι κρεατικο θελει η παρέα..παντος εκει που παω εγω στο γυθειο δεν ειναι μουφα εχουμε παει αρκετα ατομα απο το φορουμ και απο οτι μου ειπαν τα παιδια δεν ειχαν κανενα παραπονο ουτε απο ποιοτητα φαγητου ουτε απο τιμες!!!σε καθε μερος πρεπει να ξερεις που θα πας...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πεμπτη 15 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 68 | 16-04-2010 07:17 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τεταρτη 14 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 15-04-2010 08:17 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τρίτη 13 Απριλίου 2010 !!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 84 | 14-04-2010 04:26 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 143 | 13-04-2010 05:55 |