![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Kώστα απο τη μικρη μου εμπερία στα ταξίδια στην ευρώπη....θα έλεγα δεν χρειάζεται καθόλου οργάνωση μιας και πας παντού με μια ταυτότηα....απλά να έχεις βγάλει ένα σχετικά αρχικό πλάνο διαδρομής.....άσε που οι κεντροευρωπαίοι είναι τόσο τυχεροί που είναι όλοι δίπλα μεταξύ τους.....καλή διάθεση υέλει και υα περάσεις καλά!!! Ούτε καν gps δεν θες.....όλα στα δείχνουν οι πινακίδες....ένα καλό χαρτη καλή παρέα και όλα έρχονται!!! Μπράβο και πάλι στη τρελό παρέα και ελπίζω να ξαναβρεθούμε πάλι κάπου φέτος να πιούμε τις μπύρες μας...όπως το καλοκαίρι στο chamonix!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά τι να πώ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές!!! Περιττό να σας πω ότι καταστράφηκε η υπόλοιπη εργασιακή μέρα μου και κάθομαι και χαζεύω τις φωτογραφίες σας με τα σχόλια σας με ένα ονειροπαρμένο ύφος στο πρόσωπό μου και με κρυφό χαζογελάκι..
Από όσο κατάλαβα περάσατε πάρα πολύ καλά. Τον ερχόμενο Ιούλιο προγραμματίζω με ένα φίλο το ίδιο στην ουσία ταξίδι (δύο μηχανές - δικάβαλοι).Και πάλι μπράβο σας και χαιρόμαστε και εμείς μέσα από τις δικές εμπειρίες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οι Ελβετικές αρχές συνέλαβαν τον Ρομάν Πολάνσκι | soter3gm | Κόσμος | 3 | 06-10-2009 02:02 |