Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από morfeas
καλησπέρα παίδες,
είμαι κάτοχος μιας r1200 gs adv μοντέλο 12/09 με 2300χιλ ,προχθές εκεί που την καθάριζα παρατήρησα σημάδια σκουριάς σε όλα τα προστατευτικά κάγκελα, λες και έχει βγάλει καντήλες γμτ.
Μιλαω με την εταιρεία και μου λένε πως συμβαίνει και πως αν πάρω μια αλοιφή και το τρίψω θα φύγει!!!!Φυσικά ανέβασα πίεση, τηλεφωνώ στους 2 μεγάλους και γνωστούς συνεργιάδες , ο μεν Βόρρειος μου λέει είναι απο τα μεταλλικά τακάκια!!!  και καλά πετάει ρινίσματα!!!! ο δε κέντρικός μου λέει πως τυχαίνει όπως στις δισκόπλακες μετά απο βροχή!!!Όπως καταλαβαίνεται είμαι παρμένος, εγγύηση δεν παίζει έτσι τουλάχιστον μου είπαν και δεν ξέρω τι να κάνω...να τους κυνηγήσω ή να τρίψω με ψιλό σύρμα κουζίνας όπως μου είπαν και να τα κάνω χειρότερα!!!!;;;;   .....Παίδες πραγματικά έχω "ξενερώσει" 6 χρόνια vstromaki Και δεν παρουσίασε το παραμικρό και μέσα σε 2 μήνες 18000 ευρά μοτο σκούριασε;;;Τουλάχιστον να το δικαιολογούσε η εταιρεία θα έλεγα οκ...αλλά...
ευχαριστώ...
|
sorry ρε παιδιά, αλλά η εγγύηση δε μιλάει για διάβρωση - σκουριά και για χρώμα;;; Πως δεν παίζει δηλαδή; Τι καραγκιοζλίκια είναι αυτά; Το "μετά την αγορά" σέρβις δλδ, σταματά με το που τσακώσουν τα φράγκα; Έλεος ...
Διάβασε προσεκτικά την εγγύηση και βρες την παράγραφο χρώμα - διάβρωση. Πάρε ξανά στη συνέχεια την BMW HELLAS, και πες τους τα καθέκαστα (ζητώντας το όνομα του κυρίου που θα μιλήσεις), και δες τι θα πουν. Στο κάτω - κάτω, δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε επίσημος, λες και βάζει τα έξοδα αντικατάστασης απ' τη τσέπη του. Έχει πίσω του έναν κολοσό, και διστάζει να προβεί στην προβλεπόμενη από την εγγύηση αντικατάσταση; Απείλεισέ τους και με το ΙΝΚΑ - Συνήγορο του καταναλωτή, κι αν δεν ιδρώσει τ' αφτί τους κατείγγειλέ τους. Γράψε και στη "μαμά" εις την αλλοδαπή, και δώσ' τους τα σκουριασμένα κάγγελά σου με ένα βάζο βαζελίνη δώρο, να τα στείλουν στον Χάφτεν-χούφτεν στη Γερμανία.
Α, και το άλλο ... επειδή η εγγύηση ορίζει πως οποιαδήποτε εργασία στη μοτο στα χρονικά όρια ισχύος της, πρέπει να γίνεται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ας πάρει ο κύριος τάδε την μαγική αλοιφή του να τα τρίψει, για να μη σου πούνε μετά (αν γίνει καμμιά λαλακία με καταστροφή της βαφής απ' το πολύ τρίψιμο π.χ.) πως έφταιγες εσύ! Αλλά μερικοί απ' αυτούς, ούτε αυτό δεν είναι ικανοί να κάνουν ...
Όπως και να 'χει, μη τους χαρίζεσαι!!! Στο Ελλάδα πρέπει να αποδυκνύεις σε καθημερινή βάση, ότι δεν είσαι ελέφαντας ...