![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάω Κρήτη - θα σας φέρω Απάκι...
Ακούγεται πολύ ωραία βόλτα και η τυρόπιττα, την επόμενη. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι πράγματα αυτά, μετά την μείωση επιδομάτων δώρων, κ.λ.π θα εισηγηθώ την κατάργηση του πενθημέρου
![]() πως θα βγει η χώρα απο την κρίση αν δεν δουλεύεται αμισθί τα Σάββατα ; Ο μόνος κερδισμένος είναι ο μικρός μου γιός που δεν θα χάσει την ποδηλατάδα του την Κυριακή, ας είναι όμως. Άλλοι για πίτα, άλλοι για τυρόπιτα, και εγώ μπουκάλα (όχι σαμπάνιας) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως δε θα μπορεσω να ακολουθησω αλλα λεω να ρθω για την τυροπιτα και μετα να επιστρεψω σπιτι!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....καμιά φωτό θα δούμε κύριοι ????
(Πάνο, πού θα πάει ??? μια βόλτα θα την κάνουμε παρέα...) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρειάστηκε να φαω από την τυρόπιττα αυτή, για να καταλάβω γιατί λένε τους Νεοσμυρνιώτες .. Πάνθηρες!
Αλλά μετά ότι και να φαμε στην εκδρομή μας φαίνεται καλύτερο! ![]() Το Πήλι και η Βλαχιά είναι δυό χωριουδάκια, καμμιά 10ριά χιλιόμετρα από τον Αγιο, με απίθανες αιγαιοπελαγίτικες παραλίες και όμορφη διαδρομή πάνω από τη θάλασσα μέσα στα πεύκα. Μεσημεριανό στο Πήλι ή σε μυστική ψαροταβέρνα, πάνω στο κύμα με φρέσκα ψαρικά στα Ήλια.. Καφεδάκι απογευματινό και γλυκό στη Λίμνη .. ΥΓ: καφές και τυρόπις κερασμένα από την τριμελή σε όποιον βρεθεί το πρωί στην παρέα ![]() Last edited by Carduelis; 19-03-2010 at 18:25. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πρέπει να ξεσκασω λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τελικα μεσα κι εγω!!! αυριο στου Νικου τις τυρόπιτες κατα της 08:00! πρέπει να ξεσκασω λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...... γαμώτο ....
![]() |
![]() |
|
|