![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Το stp ειναι το αυτο που ανεβαζει τα οκτανια ή καθαριστικο κωστα;
|
|
|
|||
|
|||
|
μήπως μετά την πρόσφατη αλλαγή μπουζί, ξεκίνησε και το πρόβλημα?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nope... Με το περας των εργασιων του service περασε το ξεμπουκωμα που του αρμοζε (αθηνα - χαλκιδα) καιδουλευε ...ρολοι
|
|
|
|||
|
|||
|
Τσέκαρε και ποτενσιόμετρο (σε αντιπροσωπεία)....................αν προπάντων έβαλες τώρα τελευταία το κάλυμμα της W μόνος σου,τότε σίγουρα το έχεις ξερυθμίσει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Για δες μηπως εχει ξεραθει καπου η πιπα και εφαπτεται στο καπακι και δημιουργειται διαροη ρευματος.. Εμενα μου το εκανε στα χαμηλα οταν ανοιγα τερμα το γκαζι και εως τις 4000 στροφες ηταν εντονο.Αν εχει ραγισματακι η πιπα βαλε λιγη μονωτικη.Και εμενα βενζινη μου ειχαν πει...
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα τσεκαρω ολα τα παραπανω ,θα το δουλεψω αυτη την εβδομαδα και θα το δοκιμασω...
Αν δεν βρεθει λυση θα παω σε εξουσιοδοτημενο την επομενη σας ευχαριστω ολους... |
|
|
|||
|
|||
|
Για δες μηπως εχει ξεραθει η πιπα και οπως ακουμπαει στο καπακι γινεται διαρροη ρευματος.. εμενα αυτο ηταν και μου ελεγαν βενζινη και φιλτρο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Συμφωνώ με τον φίλο Γιώργο (GeorgeP), μιας και τα ίδια συμπτώματα έκανε και σε φίλο, εξασθενημένη μπαταρία (όχι παλαιά, απλώς ξεφορτίστηκε απο λάθος συνδεσμολογία σε προβολάκια ομίχλης). Η μπαταρία είναι το Α και το Ω, αν και λογικό θα ήταν να είχες ακανόνιστες διακοπές. Το διαγνωστικό θα δείξει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω πολυ georgep . Το μυαλο μου ηταν και στην μπαταρια που θα τσεκαρω σημερα , ισως εχει γινει καποια κακη γειωση στα xenon μου ειπε ο ηλεκτρολογος και εχεις απωλεια ρευματος ... Απο εκει θα περασω πρωτα για επιδιορθωση των φωτων και θα τον βαλω να μετρησει την μπαταρια
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ρυθμιση εις ντιζες γκαζιου στις R1200GS/A | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 25 | 03-01-2012 22:28 |
| Χειμερινες διακοπες Αράχοβα 2010.... | danaos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 12 | 19-02-2010 02:10 |
| αυτοματο ανοιγμα γκαραζ απο BMW F800S | Alext | Αστεία Video | 9 | 12-10-2009 17:21 |
| τρίξιμο σε ανοιγμα του γκαζιου | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 25-09-2009 14:46 |
| εκπτωσεις στα μετρα κατα του καπνισματος | Alext | Χιούμορ | 13 | 30-06-2009 00:48 |